Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

3 takvim aşk acısı

3 takvim aşk acısı
0
379

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar keşke o sınıfa girmeseydimde onu görmeseydim o sınıfa girdiğimden beri o kıza acayip şekilde vuruldum ona açılamadım çünkü sevgilisi olabilceğini biliyordum fakat o yıl içinde benimle tatlı tatlı uğraşmaları falan hiç ona söyleyemedim seni seviyorum diye 3yılım hala ona deliler gibi aşığım acı çekiyorum unutmak istiyorum fakat olmuyor çoğu kez aklıma geliyor ne yapıcam ben

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Şimdi size epeyce acayip bir konudan bahsedicem Böylece başlıkta '' ahlaki çatışma '' yazdığına bakmayın , fazla önemli çok kafa sıkıcı bir konu yok yani KONUNUN ÖZETİ EN AŞAĞIDAKİ DİYALOGDA BELİRTİLMİŞTİR OKUMAYA ALERJİSİ OLANLAR GÖNDER ALTA GEÇSİN OLMAYANLAR OKUSUN LÜTFEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Merhaba arkadaşlar imlâ azıcık uzun olacak lakin Allah aşkına nolursunuz okuyun yardım edin kafayı yiyicem şayet sizin 5 dknızı alıcaz bi okuma beni yaşam boyu bu durumdan kurtarıcak lütfen: liseliyim 9sınıf öğrencisiyim bu yıl sınıfımdan bi kıza cok kötü vuruldum 2 ay oldu tam 2 ay oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ilk Olarak merhaba arkadaşlar Ben bir mağazada çalışıyorum ve mağazada birçok hanımefendi arkadaşım var,dikkatinizi çekiyorum yalnızca arkadaş ) Ama bir parça başına var ona nedense arkadaş gözüyle bakamıyorum Önce birazcık kızdan bahsediyim,kızla bambaşka dünyaların insanıyız tamamen,kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
18 yaşında bir kızım Kimseye aşık olmuyordum Ola Ki hoşlandığım beğendiğim kişiler oluyordu ama arkadaşlarım gibi öyle aşk acısı çekmiyordum Sonradan kendimi boşlukta hissettiğim bi dönem biriyle tanıştım Boşlukta hissediyordum çünkü ailevi sorunlarım vardı Tanıştığım kişiyle cana yakın sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhaba öncelikle arkadaşlar, 21 yaşındayım 3 sene önce birincil üniversiteme başlamıştım Adam akıllı bir üniversite değişdi Şehire 70 km uzakta olan 2 yıllık iş yüksek okuluydu Açıkta kalmayıp DGS ile mühendisliğe geçecektik bunun için yalnızca tescil olmuştum Yıl 2019 Eylül ayı 67 aylık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt