iltasyazilim
FD Üye
Iyi gunler arkadaslar 3 yillik kiz arkadasimdan ayrildim telefondan yaziyorum yazim kotu olabilrAcisiyla tatlisiyla ciddi bir birlikteligimiz vardi ailelerimiz taniyor birbirini uzun zamandir ve 2 gun once ayrildik nedeni ise o gun aksami yaklasik 4 5 sene onceki sevdigi cocukla konusmasini gordum mesajlarinda yani gidip mesaj atmis konusmak icinBende aradim hemencecik ve olayi anlattim söz almaya basladim agzindan yalanlamaya basladi ama gozumle gordum mesaj atmis gordum ve bunu kasıtlı olarak yalan soylemeye devam etti tartistik baya kendini hakli gormeye basladi daha önceki tartismalarimizi olaylari edip uste cikmaya basliyinca sinirlerim bozuldu hakaret ettim ve o aksami iliskiyi bitirdikEngellemis her yerden beni instagram hesabini biliyorum girip mesajlarini okudum konusuyorlar surekli telefonlarini verdi birbirlerine ve cok zoruma gitti bi anda 3 yillik iliskiyi birakip eskiye donmesiNeden durduk yere boyle yapti anlamadimPeki ne yapmam nasil bir yol izlemem gerekiyor bundan sonra yorumlarinizi bekliyorum Teşekkürler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.