Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

3 Takvim Platonik Aşk

3 Takvim Platonik Aşk
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba;

Ilk Önce kendimi tanıtmak istiyorum, ben 20 yaşındayım 20 Şubatta asker olacağım üçbin nufüsluk bir ilçede yaşıyorum, işimden nedeniyle tanıdığım ve beni tanıyan insan epeyce fazla Kesin bir kariyerim var, güvenilir bir insanım

Karşı nesil ile münasebetim 2007 yılında(15 Yaşında) başladı Lisenin gözde kızlarındandı Birlikteliğimiz bir yıl dek sürdü ve ben bitirdim Çünkü aldatıldım ve yeniden kimseyle cıkmama kararı aldım

0909 tarihinde aile içi düğünde bir kız gördüm, güya melek hemde en sevdiğim sanatçıya Kolera'ya benziyordu O'na o gün aşık olmuştum Lise 2 Bilgisayar Teknolojisi okuyorduAnnesi Felç, ve kanser Bütün 6 ay sevdiğimi söylemeden sevdim onuFacebook Msn ve Telefon hic bir şekilde röportaj imkanım yoktu sırf on saniye görebilmek için her gün, günde dört kez okulun önüne gidiyordum ve o manâlı gün;
Teyzesinin kızı(16) beni yanına çağırdı ve mektep bahçesinin açık havada konuştuk bana O'nu sevip sevmediğimi sordu, köpek gibi sevdiğimi söyledim ondan hoşlanmadığımı ona sırılsıklam aşık olduğumu söyledim Teyzesinin kızı iyi huylu, eğer o'da isterse olur dedi birazdan çıkar evden kazanç acilen dedi o gelene değin konustuk iste azıcık ve O geldi tam gidiyordu fakat Teyzesinin kızı kolundan tuttu çevirdi hadi konuş dedi bana ben O'nunla göz göze gelmiştim Dilim tutuldu, inanmazsınız lakin içimden haykıra haykıra bağırdım sevdiğimi fakat tam bir dakika her tarafında benden ses çıkmadı, sadece gözlerinin içine içine baktım ve teyzesinin kızı neyse daha sonra konuşursunuz gitmemiz lüzumlu dedi ve gittiler, öylece kaldım nefesim kesildi hemen hemen
Bundan Böyle bir adım atmıştım O'nu sevdiğimi biliyordu Çok mutluydum bundan böyle ta ama hayatımı mahveden o güne değin
13 Kasım 2010 da tanıştığım bir kız arkadaş olarak eklemiş facebooktan kabul ettim ve dokuz ay dost olarak konuştuk ve bir gün diğer bir şehire gitti ve benide çağırdı bende zaten tatil yapmaya gidecektim bir yere, onun yanında gittim ve bir otele yerleştim o akrabasında kalıyordu ilk gün buluştuk bi cafeye gittik sahilde gezdik restauranta gittik akşam bar filan derken böyle geçti ikinci gün beni oranın gezilesi yerlerinden bir yerine uzaktan yere götürdü piknik alanına geçtik çekirdek cips kola müzik filan derken bu kız benim kucağıma oturdu ve benim dudağıma yapıştı benimde hoşuma gitti fakat aradan yarım dakika sonradan bunun bir ihanet olduğunu düşündüm ve ona tepki verdim ittim onu ve tek başıma şehre döndüm otele gittim daima defa aradı mesaj attı hiç birine yanıt vermedim 3 gün memlekete dönecektimki sabahtan bulunduğum otele gelmiş ve odamın kapısında beni bekliyordu içeri girmek istediğini ve bir şey konuşmak istediğini söyledi bunun olmacağını söylesemde tatlı diliyle beni ikna etti ve geçtik oturduk yaptığından dolayı benden özür diledi, olay kapandı ve ben memlekete döndüm beni yolcu ederken ağladı aradan 1 hafta geçti ve oda memlekete döndü buluşmak istiyordu buluştuk bana aşık olduğunu söyledi, bende artık diğer kızdan umudu kesmiştim bende ondan hoşlandığımı söyledim ve çıkmaya başladık 5 ay her tarafında çıktık el ele gezdik sinemaya gittik restaruantlara cafelere gittik dolayısıyla cümbür cemaat ailelerimizde dahil öğrendi fakat ben hala önce ancak aşık olduğum kızdan vazgeçemiyordum bunu ona söyledim ve ayrıldık
daha pozitif zaman kaybetmeden Aşık Olduğum kişinin staj gördüğü yere gidip onu sevdiğimi bildirmek istiyorum size sormak istediğim şey;
*Sevdiğimi Yüz yüze mi, Telefonda sesli konuşarak mı yoksa mesajlaşarak mı Söyleyeyim?
*Hediye almak istiyorum(ne alacağımı bilmiyorum), keza sevgililer günü yaklaşmışken iyi olur diye düşünüyorum ve bunun hakkında görüşlerinizi olmak istiyorum
*Aşık Olduğum kişi mi yoksa bana Aşık olan kişiyimi seçim etmeliyim? (Aşık olduğum kişiden vazgeçmiyorum)
ve aklınızdan geçen tüm yorumlarınızı bekliyorum sadece sorularıma cevap verin demiyorum benim hakkımda yorum yapmanızı ne yapmam hakkında bilgi vermenizide isterim

Teşekkür Ederim

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt