Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 ’ü yerli 9 yeni film vizyonda!

3 ’ü yerli 9 yeni film vizyonda!
0
236

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Beklenen film, sihir dolu harika bir macera olan ‘Warcraft ’, Nicolas Cage ve Elijah Wood ikilisinin oynadığı ‘Vurgun ’, kahkaha tufanı etkisiyle geri dönen ‘Benim Deli Düğünüm 2 ’ sinemaseverlerle buluşuyor
Warcraft (Warcraft)

Yılın beklenen filmleri arasında olan Warcraft, böylece fazla kişinin evinde oynadığı World of Warcraft oyununun sinema filmi Yani milyonlarca kişinin tanıdık olduğu fantastik bir oyun Oyunun içinde millet, orklar, cüceler ve elfler var, tıpkı Yüzüklerin Efendisi ’nde olduğu gibi…
Yapım öbür ırkların aleyhinde karşıya geldiği harika bir dünyayı beyazperdeye taşıyor Ork savaşçılarının ülkeleri değil olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak nedeniyle, Azeroth krallığının eteklerine gelirler Azeroth krallığı dostça ortamdan yandan olsa da eşikteki savaş kaçınılmazdır İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de değil olma ihtimaliyle karşısında karşıyadır Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler
Filmin yönetmen koltuğunda 'Moon' filmiyle sinemaya esaslı bir antre yapan Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor

19

Vurgun (The Trust)

Filmin yönetmen koltuğunda, Alex Brewer ve Benjamin Brewer oturuyor Nicolas Cage ve Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı Elijah Wood filmde iki polis memurunu canlandırıyor
Las Vegas Polis Departmanı ’nda, bıktırıcı yönetimsel işlerde görevli ve fazladan para kazanabilmek için çaldıkları Sivil Servis Imtihan sorularını diğer memurlara satan iki polis memuru olan Waters ve Stone, uyuşturucu operasyonuyla ilgili bir bilgiye raslantı rastlarlar Bu iki arkadaş paranın kaynağını bulabilmek için harekete geçerler Titiz bir araştırmadan daha sonra ulaştıkları ipuçları onları sandıklarından çok daha tehlikeli bir durumun ortasında bırakır

29

Benim Çılgın Düğünüm 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

Bu eğlenceli devam filmi ile kahkahalarınızı tutamayacaksınız Senaryosunu Nia Vardalos'un kaleme aldığı ‘Benim Deli Düğünüm 2'nin başrollerinde Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris ve Ian Gomez yer alıyor Yönetmen koltuğunda ise Kirk Jones oturuyor
Film 2002 ’de vizyona giren bağımsız sinemanın gelmiş geçmiş en büyük gişe hasılatına imza atmış olan ‘Kalbinin Sesini Dinle ’ filminin merakla beklenen devam halkası 13 sene aradan sonra gelen devam filminde Portokalos ailesinin keşfettiği 50 yıllık giz, geniş ailenin ortasına bomba gibi düşer! Filmde, asi kızlarıyla uğraşan Yunan asıllı Toula ve Amerikalı Ian çiftini bu kere daha materyalist sorunlarla yüzyüze kalışını ve yepyeni bir Yunan düğününü göreceğiz Bu kez Portokalos ailesinin büyük sırrı aşıkları baştan biraraya getirecek ve eskisinden daha büyük bir düğüne niçin olacak

39

Sen Benimsin (A Bigger Splash)

Filmin başrollerini Dakota Johnson, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts ve Ralph Fiennes paylaşıyor Yönetmenliğini ise Luca Guadagnino üstleniyor Uluslararası sinema camiasına ‘Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi ’ kitabının uyarlaması olan Melissa P filmiyle adım atan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, sahiden kısa metrajları ve dokümanterleri ile bilinen bir sinemacı
Marianne ve yakışıklı sevgilisi Paul yaz tatilini İtalya'da volkanik bir adada yer alan evlerinde geçirmektedir Marianne'nin eski sevgilisi Harry ve sevgilisinin güzeller güzeli kızı Penelope de bu acayip seyahate dahil olur Bu Nedenle kıskançlık, aşk ve erotizm doymuş bir yolculuk başlar

49
Warcraft (Warcraft)

Yılın beklenen filmleri arasında olan Warcraft, öyle fazla kişinin evinde oynadığı World of Warcraft oyununun sinema filmi Yani milyonlarca kişinin aşina olduğu olağanüstü bir oyun Oyunun içinde insanlar, orklar, cüceler ve elfler var, tıpatıp Yüzüklerin Efendisi ’nde olduğu gibi…
Üretim farklı ırkların aleyhinde karşıya geldiği şahane bir dünyayı beyazperdeye taşıyor Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak nedeniyle, Azeroth krallığının eteklerine gelirler Azeroth krallığı dostça ortamdan yandan olsa da eşikteki savaş kaçınılmazdır İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu felaket bekler, diğeri de değil olma ihtimaliyle aleyhinde karşıyadır Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler
Filmin yönetmen koltuğunda 'Moon' filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor

Vurgun (The Trust)

Filmin yönetmen koltuğunda, Alex Brewer ve Benjamin Brewer oturuyor Nicolas Cage ve Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı Elijah Wood filmde iki polis memurunu canlandırıyor
Las Vegas Polis Departmanı ’nda, sıkıcı yönetimle ilgili işlerde görevli ve fazladan para kazanabilmek için çaldıkları Sivil Servis Sınav sorularını öteki memurlara satan iki polis memuru olan Waters ve Stone, uyuşturucu operasyonuyla ilgili bir bilgiye tesadüfen rastlarlar Bu iki arkadaş paranın kaynağını bulabilmek için harekete geçerler Özenli bir araştırmadan sonradan ulaştıkları ipuçları onları sandıklarından fazla daha tehlikeli bir durumun ortasında bırakır

Benim Deli Düğünüm 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

Bu eğlenceli devam filmi ile kahkahalarınızı tutamayacaksınız Senaryosunu Nia Vardalos'un kaleme aldığı ‘Benim Deli Düğünüm 2'nin başrollerinde Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris ve Ian Gomez yer alıyor Yönetmen koltuğunda ise Kirk Jones oturuyor
Film 2002 ’de vizyona giren egemen sinemanın gelmiş geçmiş en büyük gişe hasılatına imza atmış olan ‘Kalbinin Sesini Dinle ’ filminin merakla beklenen devam halkası 13 sene aradan sonra gelen devam filminde Portokalos ailesinin keşfettiği 50 takvim sır, geniş ailenin ortasına bomba gibi düşer! Filmde, asi kızlarıyla uğraşan Yunan asıllı Toula ve Amerikalı Ian çiftini bu kez daha materyalist sorunlarla yüzyüze kalışını ve yepyeni bir Yunan düğününü göreceğiz Bu defa Portokalos ailesinin büyük sırrı aşıkları tekrar biraraya getirecek ve eskisinden daha büyük bir düğüne neden olacak

Sen Benimsin (A Bigger Splash)

Filmin başrollerini Dakota Johnson, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts ve Ralph Fiennes paylaşıyor Yönetmenliğini ise Luca Guadagnino üstleniyor Uluslararası sinema camiasına ‘Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi ’ kitabının uyarlaması olan Melissa P filmiyle adım atan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, fiilen kısa metrajları ve dokümanterleri ile tanınan bir sinemacı
Marianne ve yakışıklı sevgilisi Paul yaz tatilini İtalya'da volkanik bir adada bulunan evlerinde geçirmektedir Marianne'nin eski sevgilisi Harry ve sevgilisinin güzeller güzeli kızı Penelope de bu acayip seyahate dahil olur Bu Nedenle kıskançlık, aşk ve erotizm batmış bir yolculuk başlar