Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3 yıl sevgili olduğum ve beni terkeden insanla göz göze geldim

3 yıl sevgili olduğum ve beni terkeden insanla göz göze geldim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
ilk önce biraz halimden bahsedeceğim arkadaşlar 3 yıl sevgili olduğum bu işlem içersinde çok sevdiğim fazla değerinde verdiğim ve uğruna hafıza almaz fedakarlıklarda bulunduğum karşılığında ise beni 45 ay başkasıyla aldatan bir birey vardı ilişkimiz okul nedeniyle uzakta yürüyordu ama aynı yerde oturuyoruz bu kişiyle fazla artı detayada girerek sizi baskı yapmak istemiyorum başımdan çok pozitif hadise geçti ve ilişki boyunca fazla artı yıprandım piskolojim çöktü diyebilirim yaşadığım onlarca olumsuzluğa karşın bu kişiyi fiilen sevdiğim için hiç bir zaman yüzüstü bırakıp gitmedim zaten evlenmeyi düşünüyorduk ve uzun bir ilişki olduğu için yüzükte takmıştık benim güvenimi fazlasıyla kazanmıştı ve ona karşı olan büyük sevgim onsuz bir hayat düşünmeme herzaman engel olmuştu 3 yıl her tarafında içime kapandım üniversite gibi biryerde çevremde binlerce kız olmasına karşın hiç birine bakmadım dost olmaktan deha kaçındım sınıfımdan bir kızla konuşmak deha ona ihanet ettiğimi düşünmeme sebep oluyordu bu kadar artı seviyordum ben ona bu değin sadakatla yan olmama karşın o beni 45 ay her tarafında başkasıyla aldattı ve bunu öğrendiğimde herşey bitti ayrıldığımızdan bu yana aylar geçti fakat ben aldatılma piskolojisini üzerimden atamadım bana yaşattığı şey çok zoruma gidiyor doğrusu tek yaşayan bir insanım ve birçok süre aklıma geliyor istemesemde düşünüyorum
asıl meseleye gelecek olursam tatil sebebiyle ailemin yanında geldim ve bugün topluluk bir yerde arkadaşımla yürürken onu gördüm onun yanına annesi vardı ve göz göze geldik onu görünce elim ayağım boşaldı o an sanki herşeyi bana tekrardan yaşattı pek fena oldumki hala etkisinden kurtulamadım bu duyguyu size tanımlama edemem bu durum karşısında yapılacak birşey varmı bilmiyorum ömrüm üzülmekle geçti halada üzülüyorum
birazcık uzun oldu sanırım arkadaşlarlar kusura bakmayın birazcık olsun içimi dökmek istedim

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt