iltasyazilim
FD Üye
merhaba benim 3 yıllık bir ilişkim vardı takriben iki hafta önce beni aldattığını öğrendim yıktım ortalığı ast lakin bir türlü dar olamıyorumBu beni aldattığını kankasına itiraf etmiş kankasının eski sevgilisi beni tanıyor kankasının facebook şifresini biliyormuş ordan beni aradı o seni aldatıyor dedi bende onun facebook unu felan ele geçirdim herşey ortadaydı bastım evini gerisinde iki üç tokat attım dövdüm fakat yıkıldım o an bayıldım yarı ilk önce kabul etmedi sonra itiraf ettiBirde mesajlarda kankasına 2 tane var 3de yolda diyor ou yazın o işe ben sokmuştum onu oradan biriyle aldatıyormuş işyerini de bastım durum çıkardım lakin adamın suçu değil bu kuyruk sallamış bu kim bilir 3 ayda neler yaptı herifle beni 2ay koynuna almıştı ahlaksız ben sevmiyordum lakin cinsellikle bağladı kendine beni sonra böbreklerinden hastaydı diye ayrılmaya kıyamadım meğer o neler karıştırıyormuş herkese rezil ettim abisine bile okutturdum mesajları abisi bile bana hak verdi birsürü olaylar çıktı daha sonra da ama hala etkisi geçmedi arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum