Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

30 Ağustos Avcılar’da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Avcılar’da Coşkuyla Kutlandı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Büyük zaferin 100. yılı Avcılar’ın dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Kentte düzenlenen Zafer Yürüyüşleri’nin akabinde, Gençlerin sevgilisi Rap yıldızı Norm Seçkin ve usta sanatçı Selda Bağcan’ın sahne aldığı konserde vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Avcılar’ın dört bir yanında kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Avcılar Belediyesi’nin kentin dört bir yanında düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Kentte zafer kutlamaları Hükümet Konağı ve Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi çelenk merasimleri ile başladı. Gün uzunluğu Avcılar’ın mahallerinde süren Bando kadrosu ile kortej yürüyüşü Merkez Mahallesi Halide Edip Adıvar Parkı’nda Fener Alayı’na dönüştü. Halide Edip Adıvar Parkı’nda buluşan coşkun kitle Avcılar Meydan’da düzenlenen halk konserinde fener alayı düzenledi.

Unutulmaz Gece

Gün uzunluğu Avcılar’ın dört bir yanında düzenlenen etkinlikler Avcılar Meydan’da düzenlenen büyük konserle devam etti. Gençlerin sevgilisi Rap yıldızı Norm Seçkin ve usta sanatçı Selda Bağcan’ın sahne aldığı geceye katılan binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin finalinde ise usta sanatçı Selda Bağcan’ın sanat hayatındaki 50’nci yılı anısına pasta kesildi.

Bayramınız, bayramımız kutlu olsun’

Etkinlikte sahne alan sanatkarlara plaket ve çiçek takdim eden Avcılar Belediye Lideri Turan Hançerli; Bayramınız, bayramımız kutlu olsun. Zafer, zaferin, zaferimizin, zafer bayramımızın 100. yılını coşkuyla, heyecanla, büyük memnunlukla kutlayacağız. Sanatkarlarımız da hazır, bizler de hazırız. Burayı tıklım tıklım doldurdunuz, teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu ülkeye saldıran, bu ülkeyi kuşatan, bu ülkeyi esir etmek isteyenlere karşı direndiler. Çaba ettiler ve düşmanı tek tek bu ülkeden kovdular. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni bize armağan ettiler. Bize düşen vazife; bağımsız Türkiye Cumhuriyetini ebediyen yaşatmak!” dedi.

Cumhuriyeti ebediyen yaşatacak gençlersiniz’

Konsere katılan vatandaşların büyük bir coşkuyla dayanak bulan konuşmasına devam eden Hançerli; “İşte sizler Mustafa Kemal ve yol arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyeti ebediyen yaşatacak gençlersiniz. Bugünlerde sıkıntı vakitlerden geçiyor olabiliriz. Bugünlerde işsizlik, pahalılık, kriz problemleriyle boğuşuyoruz. Lakin sizdeki bu güç Cumhuriyet’e ve Atatürk'e inanan, Atatürk'ün müsaadeden gitmek isteyen, giden siyasetçilerin çözeceği, sizlerin çözeceği sıkıntılar bunlar. Bunları yakın vakitte çözülecek müreffeh, daha refah, gençlerin yurt dışına gitmediği, mutluluğun ve eğlenmenin yasaklanmadığı bir ülke gelecek, Size söz! Biliyor musunuz? Memnunuz Avcılar! Zira konserimiz yasaklanmadı. Ülkenin öteki yerlerinde konserler yasaklandı. Cümbüşten, gençlerin müzikle coşmasından, müzikten, sanattan niçin korkulur? Niçin yasaklanır? Bugünlerin, bu türlü günlerin sonsuza kadar geçmesini diliyorum ve bunun için sizlerle birlikte gayret edeceğim. Söz! Pahalı Avcılarlılar, öbür ilçeden gelen dostlarım bugün sabah neredeydim, biliyor musunuz? Bugün Çanakkale'de, Çanakkale boğaz geçişindeydim ve 6.5 kilometreyi yüzdüm. Hani düşmana geçit vermeyen Çanakkale'de dosta, atletlere ve bizlere Çanakkale geçit verdi. Çanakkale'nin o hoş sularında 6.5 kilometreyi yüzdüm ve artık aranızdayım. Hangi zorluk gelirse gelsin, hangi kaygı zahmet gelirse gelsin üstesinden geleceğiz. El ele verip geleceğiz. Birlikte uğraş ederek üstesinden geleceğiz. Bunu bir ölçüde Avcılar'da yaptık. Yeni Avcılar, hoş Avcılar, Hoş Beşerler Kenti Avcılar; hoşlaşmaya devam ediyor, devam edecek. Konserler, sanat, kültür, eğitim ve her türlü hizmete doyacak Avcılar. Güzel cümbüşler diliyorum. Bayramınızı, bayramımızı kutluyorum. Sizleri çok fakat çok seviyorum. Sizler de bizleri sevmeyi ihmal etmeyin. Teşekkürler. Cümbüş başlasın.” diyerek kelamlarını tamamladı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı