Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

30 Haziran Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gozlerin şarkısı

30 Haziran Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gozlerin şarkısı
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Berna'nın 30 haziranda soylediği şarkı

Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gozlerin şarkı sozu

Bir Şarkısın Sen'in bu akşamki bolumunde eski yarışmacılardan Berna da şarkısını seslendirdi

Sanki billur bir pınar
Kahverengi gozlerin
Ruhuma neşe sunar
Kahverengi gozlerin
Yar gozlerin
Ruzgarlar kadar serin
Ufuklar kadar derin
Senin en guzel yerin
Kahverengi gozlerin
Yar gozlerin
Mehtapta benzer aya
Bakarım doya doya
Sanki tatlı bir ruya
Kahverengi gozlerin
Yar gozlerin

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Söylediği Kahverengi Gözlerin Şarkı Sözü Bir Şarkısın Sen Berna'nın 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gözlerin şarkı sözü az önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen yarışmacılarından Ali Taşçı'nın seslendirdiği Annem şarksının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Veli Celik ve Berna 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Veli Berna Dueti Karakaş Gozlerin Elmas Şarkı Sozu Karakaş gozlerin elmas Bu guzellik sende de kalmaz Pisman olursun kimseler almaz Annene bak gor halini Gel guzelim beni beni yakma Seni su kalbi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Berna'nın 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Berna Bağdat Yolu Şarkı Sozu Bir bakış baktın, Kalbimi yaktın Aşkın kemendini boynuma taktın Bahcende gulun, Kapında kolen Olmaya razıyım, Sevgilim senin Canım fedadır senin yoluna Gunahlarında benim boynuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bir Şarkısın Sen Erol Evginin Soylediği Şarkı YUREKLİ KADIN Sen yurekli kadınsın, beni vurmaktan korkma Gitmen gerekirse git, hicbir borcun yok bana Aslında benden değil, kendinden gidiyorsun Sen kendinle vedalaş, ama benimle asla Ne soylersen soyle ama sevdama dil uzatma Gidemiyormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saclarından Bir Tel Aldım şarkı sozu Saclarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gonlumu sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gozden uzak dilden ırak Ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt