Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

31 Ekim 2010 KPSS sonuçları

31 Ekim 2010 KPSS sonuçları
0
75

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
KPSS sonuçları 31 ekim 2010
31 ekim 2010 de yapılan KPSS sınav sonuçları
KPSS sonuçları

Soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilerek 31 Ekim 2010'da bitmiş yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı sonuçları bugün açıklanıyor

Sınavı aranjör Öğrenci Seçme ve Yatırma Merkezi (ÖSYM), imtihan sonuçlarını değer biçme çalışmasını tamamladı

Gelen ilk bilgilere tarafından, sınavda tam puan alan yok

Sonuçlar, saat 1400 itibariyle wwwosymgovtri adresinden öğrenilebilecek *

Similar threads

Kpss 2010 imtihan tarihi, İptal edilen KPSS sınavı 2010 Kpss yeni imtihan tarihi açıklandı İptal edilen Kpss nin yeni sınav tarihi belirli olduYapılan açıklamaya göre Kpss Eğitim Bilimleri Sınavı : 31 Ekim Pazar Tus Sınavı(Tıpta Uzmanlık Sınavı) ise :5 Aralık ta yapılacakmışİlgililere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
KPSS sonuçları 2019, KPSS sonuçları açıklandı 2019 ÖSYM'den yapılan yazılı açıklama şöyle: Kamu Görevlerine Birincil Kere Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Mevzuat hükümleri gereğince, bir takım halk kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına atama işlemleri tamamlanmıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
2019 KPSS sipariş verme sonuçları açıklandı tıkla öğren 2019 KPSS koyma sonuçları ÖSYM Bazı Ulus Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme İşlemleri KPSS20192 koyma sonuçlarını açıkladı ÖSYM'den yapılan açıklamada Kamu Görevlerine Birincil Defa Atanacaklar İçin Yapılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (2019-KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik sınavının Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumları yarın gerçekleştirilecek. 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı yarın çoklu oturumlar şeklinde düzenlenecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kpss Birincisi Gizem Yıldız Kimdir Kpss Birincisi Sivaslı Gizem Yıldız Fotoğrafları 2010 Kpss 1 Sivaslı Gizem Yıldız Sivas'ta yaşayan 22 yaşındaki Gizem Yıldız kopya iddiaları sebebiyle iptal edilen Halk Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS)baştan edilen Eğitim Bilimleri sınavında Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt