Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

31 Mart'ta İnternet Çökecek

31 Mart'ta İnternet Çökecek
0
75

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
31 Mart'ta Bütün İnternet Çökebilir

Tarayıcınızı açtığınızda anlamsız bir sayfa ile karşılaşırsanız, hiç şaşırmayın

Hacker topluluğu Anonymous'un üyesi olduğu düşünülen bir grup hacker, bu defa tüm interneti çökertmeyi planlıyor

31 Mart'ta web tarayıcınızı açtığınızda anlamsız bir sayfa ile karşılaşırsanız, hiç şaşırmayın

31 Mart'ta Operation Blackoutadı aşağı gerçekleştirilmesi planlalan eylemde siteleri çökertmeyi planlıyor

Saldırı eğer başarıya ulaşırsa herkesi etkileyebilir fakat grup, amaçlarının bu olmadığını söylüyor

Anonymous, bu saldırıyı DNS dizinlerine bir DDoS (hizmeti müdahale etme) saldırısı yaparak yerine getirmeyi düşünüyor

DNS sunucuları, kısaca domain isimlerini IP adreslerine çevirmekte kullanılıyor Dolayısıyla DNS sistemi çalışmadığında, IP adresleri birçok kullanıcı kadar bilinmediğinden herhangi bir web sitesine ulaşılamıyor ve web siteleri çökmüş gibi görünüyor *

Similar threads

31 Mart'ta İnternet Çökecek İddiası 31 Mart'ta İnternet Çökecekmi 31 martta internete ne olacak Evet melekler yanlış okumadınız Böyle bir iddia dolaşıyor ortalıkta fakat bakalım işin aslı neymiş31marttainternetcokecekiddiasi5c582a1c0ecd9alt 1549281816 1549281816...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
İlk aşamada sistemin özelliklerine bakarsak CloudFlare birçok farklı kategoride yer almak üzere kurumsal tanıtım web sayfaları, e-ticaret sayfaları, haber siteleri, medya siteleri veya kurumsal siteler gibi birçok noktada tercih edilebilir. Çünkü özellikle yoğun trafiğe sahip olan web...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
DNS önbelleği kavramını tanımlamadan önce kısaca DNS nedir sorusuna yanıt vermek gerekiyor. DNS (Domain Name System), domain olarak adlandırılan alan adı isimlerini bağlı oldukları IP adreslerine çeviren sistemdir. Bilgisayarlar ve internet dünyasının dili sayılardan oluşur. Dolayısıyla bir web...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
DNS önbelleği, bu anlamda internet üzerinde daha kolay gezinmenizi sağlayan çeşitli işlevlere sahiptir. Fakat bu işlemlerin sonucunda bilgisayarınıza kaydedilen çeşitli veriler, zamanla bilgisayarınız için gereksiz hale gelebilir. Bilgisayarınız ve internet tarayıcınız, internet üzerindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Windows bilgisayarımızdaki (DNS CACHE) nasıl temizlenir? onu ögrenicez. Biliyorum ki günlük yaşantımızda bir çoğumuz zamanının bir kısmını bilgisayar başında geçiriyor. Bana soracak olursanız (Ben zamanımın bir çoğunu pc başında geçiyorum çünkü bu benim işim :)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,506Konular
983,039Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt