Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar fiyatlarına bakıyorum da hepsinin altında 31 Mayıs'a kadar kampanyamız devam etmektedir deniliyor Acaba Haziran'da bilgisayar fiyatları artar mı yoksa düşer mi?
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayım lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler;
Şimdi arkadaşlar benim vestel marka bir lattopum var önceleri çok memnundum hiç sorunla karşılaşmıyordum şimdi öle bir sorunla karşı karşıyimki çok kötü bir durumBilgisayarım herhangi bir oyuna...
Teknolojinin geldiği nokta bizler için pek şaşırtan olmasa da geneli itibariyle hayret verici diyebiliriz. Akıllı telefonlardan evvel kullandığımız tuşlu telefonların fiyatlarını hatırlarsınız. Devrine nazaran epey erişilebilir düzeylerde satılıyordu. Lakin akıllı telefonların fiyatları yer yer...
Eylül’de gerçekleşen etkinliğin üzerinden sadece bir ay geçtikten sonra Apple, yeni nesil cihazlarını tanıttığı bir etkinlik daha gerçekleştirdi. Bugün düzenlenen Apple’ın ‘Unleashed’ etkinliğinde şirketin yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayarını, yeni Mac mini bilgisayarını ve sevilen...
Dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi Intel ile ilgili kıymetli bir gelişme yaşandı. Japonya merkezli haber ajansı Nikkei Asia'da yer alan bir habere nazaran Intel, önümüzdeki sonbahar itibarıyla eser fiyatlarına artırım yapacak. Evvel bölüm kaynaklarına dayandırılan sonra da Intel'in...
Tüm dünyada aynı anda uygulanan Black Friday kampanyasının başlamasıyla birlikte oyuncular için son derece avantajlı imkanlar doğdu. Çünkü bu dönemde, uzun zamandır yenilemek ya da satın almak istediğimiz ekipmanları çok daha avantajlı bir şekilde alabiliriz.
Dünyanın önde gelen e-ticaret...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.