Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

31 Ocak Pazartesi Ata Altın Ne Kadar Oldu? Ata Altın Kaç TL? Ata Altın Düştü mü?

31 Ocak Pazartesi Ata Altın Ne Kadar Oldu? Ata Altın Kaç TL? Ata Altın Düştü mü?

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
s-b592474ec1a47705bd4ddaa147a180082b88e4fc.jpg

Altın piyasasındaki devam eden dalgalanma altına yatırım yapan vatandaşların daima gözünün altın piyasasında olmasını sağlıyor. Altın yatırımları sonucunda bir çıkarları ya da kayıplarını denetim etmek isteyen altın yatırımcıları her gün altın alış ve satış fiyatlarını denetim ediyor. Pekala 31 Ocak Pazartesi günü Cet altın alış ve satış fiyatları ne kadar? Cet altın kaç TL? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarının takipçisi olan yatırımcılar Cet altın fiyatlarını  araştırıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar nizamlı olarak alış ve satış fiyatlarını denetim ediyor. Pekala 31 Ocak Pazartesi günü, Cet altın kaç TL oldu? Cet altın düştü mü, yükseldi mi?

Cet Altın Kaç TL?

Alış: 5076 TL

Satış: 5136 TL

Similar threads

Altın piyasasındaki devam eden dalgalanma altına yatırım yapan vatandaşların daima gözünün altın piyasasında olmasını sağlıyor. Altın yatırımları sonucunda bir yararları ya da kayıplarını denetim etmek isteyen altın yatırımcıları her gün altın alış ve satış fiyatlarını denetim ediyor. Pekala 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Altın piyasasındaki düşüşler ve çıkışlar altına yatırım yapan vatandaşların daima bir gözünün altın piyasasında olmasını sağlıyor. Altın yatırımları sonucunda bir karları ya da kayıpları var mı diye merak eden altın yatırımcıları her gün alış ve satış fiyatlarını denetim ediyor. Pekala 28 Ocak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Altın piyasasındaki düşüşler ve çıkışlar altına yatırım yapan vatandaşların sürekli bir gözünün altın piyasasında olmasını sağlıyor. Altın yatırımları sonucunda bir kazançları ya da kayıpları var mı diye gözlerini altın piyasasına ve dövizlere çeviren altın yatırımcıları her gün alış ve satış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Altın fiyatları 31 Ocak Pazartesi haftanın birinci gününde sabah saatlerinden itibaren vatandaşların ve yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Yatırımlarını altın alarak korumak isteyen vatandaşlar, Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatlarını araştırıyor. Uzun vadeli yatırımcıların en çok tercih ettiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Yatırımlarını altın alarak kıymetlendirmek isteyen vatandaşlar, günün her saatinde fiyatları değişim gösteren altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bilhassa Cet Altın fiyatları öğrenilmek isteniyor. Halk ortasında Cet Lira olarak da bilinen Cet Altın, toplam 7.20 gram altından oluşmaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt