Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

34EVERLAST için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

34EVERLAST için Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
0
46

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Kanata Lab, PC için çıkacak olan aksiyon oyunu 34EVERLAST için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınladı. 

Oyun açıklaması

En az 10 dakikada tamamlanabilen lakin birbirinden farklı öykü ile öne çıkan bir aksiyon oyunudur. Dokunaklı bir aşk kıssası, çok boyutlu bir cihanda ortaya çıkıyor. 

Hafta içi bir gece yatmadan evvel satın alıp tamamlayabileceğiniz AAA üslubu oyun. ''Birkaç saat sonra işe gitmem gerekiyor... Fakat oyun oynamak istiyorum!'' diyenler için cümbüşle aksiyonun karışımı bu oyunu oynamalısınız. 

Tanıtım Videosu

Similar threads

Yayıncı ve geliştirici WayForward, Spidersaurs için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandığını bildirdi. Spidersaurs birinci olarak 19 Eylül 2019'da Apple Arcade için piyasaya sürüldü.   Spidersaurs, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için mevcut.   Alarm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
  Geliştirici VV-LABO, Super UFO Fighter için yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandığını bildirdi. Super UFO Fighter, PC ve Switch için yayında.   Oyun Hakkında     - Shwoopers olarak bilinen UFO pilotları bugün bununla savaşıyor!  Skor için gayeleri vurun Amacı rakibinizden evvel toplamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
  Geliştirici NONOHARA WORKS, macera oyunu CALME için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Fragman yaklaşık 1 buçuk dakika sürmekte.   Ek olarak CALME, 2024 yahut sonrasında piyasaya sürüldüğünde Switch ve PC (Steam) için mevcut olacak.   Oyun açıklaması Hikaye "Calme" isimli küçük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
  Acquire, yakında çıkacak oyun Adventure Academia: The Fractured Continent için ikinci yeni tanıtım görüntüsü yayınladığını bildirdi. Adventure Academia: The Fractured Continent, 8 Eylül'de PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.   Adventure Academia: The Fractured Continent, Class...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
  Game Science, (Journey to the West) temalı tek oyunculu aksiyon RPG oyunu Black Myth: Wukong için ışın izleme ve NVIDIA DLSS teknolojisi ile oyunu gösteren sekiz dakikalık yeni bir oynanış görüntüsü yayınladı. Black Myth: Wukong, tüm yaygın konsollar ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
287
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt