Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

39+2 hamileyim doğuma girerken hangi dualar okunabilir?

39+2 hamileyim doğuma girerken hangi dualar okunabilir?
0
107

Similar threads

Gebelikte 23 Hafta Doğuma Adım Adım hangi değişimler oluyor Gebelikte 23 Hafta Peyderpey doğuma yaklaşıyorsunuz Bu haftaya kadar olur ya çok zorluklar atlattınız düşük riski ile aleyhinde karşıya kaldınız fakat işte 23 haftadasınız bundan böyle Bu hafta içinde 22+0 ve 22+6 günlerini yaşıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Adetli İken Hangi dualar Okunur ? Fatiha dua niyetiyle okunabilir. Ayrıca Kur'andaki duaya benzeyen ayetler de Kur'an-ı Kerim okuma niyetiyle değil de dua maksadıyla okunabilir. Mesela; "Rabbena atina fiddünya haseneten ve filahireti haseneten ve gına azabennar" gibi. Aynı şekilde sevinçli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Hamileliğin son dönemlerine doğru artan endişe ve korkuyla beraber anne adaylarının kendilerini rahat hissetmesi kolay doğum için en önemli etkenlerdendir. Doğumun tahmin edildiğinden daha kolay ve zahmetsiz geçmesi için yapabileceğiniz bazı şeyler elbette mümkün. Kolay doğum için okunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yılbaşında evde televizyon izlemek günah mıdır? Arkadaşlarımdan günah olduğunu duydum. Yılbaşında kutlamak düşüncesiyle değil evde televizyon izlemek günah mıdır? ve hangi dualar yılbaşında okunabilir ? Yılbaşında Evde Televizyon İzlemek Günah mıdır? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, İslam dini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Hamileliğin son dönemlerine doğru artan endişe ve korkuyla beraber anne adaylarının kendilerini rahat hissetmesi kolay doğum için en önemli etkenlerdendir. Doğumun tahmin edildiğinden daha kolay ve zahmetsiz geçmesi için yapabileceğiniz bazı şeyler elbette mümkün. Kolay doğum için okunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt