Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

3DMark05 Download !

3DMark05 Download !
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3DMark05 Cikti ve Server'lar hazirlandi Hadi beklemeyin sizde el atin !

Fakat Download'a baslamadan once sunlara dikkat,
Alıntı:

Minimum Requirements for 3DMark05:

DirectX 9 compatible graphics adapter with support for Pixel Shader 20 or later, and graphics memory of 128 MB or above
Intel® or AMD® compatible processor running on 2 GHz or above
512 MB system memory or more
15 GB of free hard disk space
Windows 2000 or XP operating system with the latest Service Packs and updates installed
DirectX 90c runtime installed (download) with the latest updates
Microsoft Internet Explorer 6 installed, for some 3DMark functionality (download)
Microsoft Excel 2000, 2003 or XP, for some 3DMark functionality
Microsoft DirectX 9 Summer Update 2004 System Development Kit is required to run the image quality test using the reference rasterizer
ve Download Adresi;
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Toplam Boyut : 283 MB

Kolay gelsin

Similar threads

Avatar filmi Oyunu,Avatar game, James Camaron ’un milyon dolarlık butcesi ile sinema tarihine gecmeyi başardığı Avatar ’ın oyunu oyunseverlere sunuldu 3D ozelliğinde bulunduğu oyunda opsiyonel olarak 3d ozelliği geliyor Assassin ’s Creed 2 gibi başarılı oyunların yapımcısı Ubisoft Avatar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Avatar filmi Oyunu,Avatar game, James Camaron ’un milyon dolarlık bütçesi ile sinema tarihine geçmeyi başardığı Avatar ’ın oyunu oyunseverlere sunuldu 3D özelliğinde bulunduğu oyunda opsiyonel olarak 3d özelliği geliyor Assassin ’s Creed 2 gibi başarılı oyunların yapımcısı Ubisoft Avatar ’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Sistem Ihtiyaçları: OS (Operating System): windows 2000XPVista CPU (Processor): Intel P4 @ 24Ghz or AMD Athlon 2800+ GPU (Video Cards): ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM Video Cards with vertexpixel shaders 2x and above are recommended SPU (Sound...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaşlar size bir sorum olacak,hepiniz hayır sever insanlarsınız bu yüzden bana yardım edebilceğinize inanıyorum şimdi ben sims oyununu yaklaşık 34 senedir biliyorumEn başlarda sims 1 ile bu oyuna başladım hoşuma gitti sonra bir arkadaşım bana sims 2 yi önerdi bu daha da hoşuma gitti bu böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
The Dark Eye: Demonicon SteamRip v11 (2019PCEng) by Let's?lay Genre: RPG (Rogue Action) 3D 3rd Person Developer: Noumena Studios Publisher: Kalypso Media Language: English *****: (3DM) The Dark Eye: Demonicon tells the tragic story of a brother and sister who become pawns in the...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt