Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4.5 Buçuk senelik sevgilimden ayrıldım ne yapmalıyım?

4.5 Buçuk senelik sevgilimden ayrıldım ne yapmalıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Arkadaşlar
Ben 20 yaşındayım benım benımle yasıt ve bundan 5 yıl once tanışıp ve 45 yıllık bir ilişkim olan bir kız arkadasım vardıÇeşitli nedenlerden nedeniyle ona delicesine aşık olmam karşın ayrıldım şu anda haklı olarak hep oyle olur diyebilirsiniz fakat sunu bilin gercekten çok kayda değer bir sebep yüzünden ayrıldık fakat ben ona hala deliler gibi aşığım Gördüğüm vakit kalbim birincil gün ancak gibi çarrpıyor lakin konuşamıyorum Ben ayrıldıktan sonradan da kız hiç dısarı cıkmıyor kimseyle konusmuyor kısacası hayata küsmüş Bana unutamadıqını hala beni fazla sevdiğini söylüyor fakat ona kaç kere dedım artık geri dönüşü yok ltfen unutmaya calııs diye ama nafileOnu hatırından çıkmak içi elımden gelenı yapyorum fakat unutamıyorum bütün aklımdan cıkacakken ya benı arıyor ya msj atıyor ya da bır yerde ona dair bir iz buluyorum gittiğim her yer de onun hatıraları var deniz kenarına gidemez oldumherşeyi denedim yeni bir kız arkadasla beraber olayım dedim olmuyorve ya hovardalık yapayım her gun ayrı kızla metodunu denedım tekrar hayır değil sanki her kızda ondan bir tutam var yapamıorum bir türlü ona geri de dönemiyorumYani anlıyacağınız onu fazla seviyorumAma bu hayattaki en büyük korkum onu bir ömür boyu unutamamakİlerde evlenirim çocuklarım olur lakin hala onu aklımdan atamamıs olursam biterim yapamam bu keza bana keza eşime bir ihanet olurVe zaten ben kafaya koymustum ya onunla bir ömür boyu olsun veya hiç kimsse olmasın diye lakin işte nasip olmadıŞimdi ben onu hatırından çıkmak için ne yapmalıyım ?

858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt