Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4.5 takvim ilişkim bitti terkedildim... ÇOK IVEDI YARDIM..

4.5 takvim ilişkim bitti terkedildim... ÇOK IVEDI YARDIM..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çaresizliğimden konuyu bambaşka forumlarada yazdım etrafımda çok arkadaşım yok sorunlarımı genelde kendim çözerim, 1 tek ona danışırdım ama oda gitti Diğer forumlara yazdığımı buraya kopyalayacam mobilde olduğum için kusura bakmayın LÜTFEN YARDIM EDİN BOŞLUKTA GİBİYİM Bu acıyı bilirim ama birincil defa birini unutmak istemiyorum Acılarım taze kalsın, aklımdan hiç çıkmasın istiyorum, onsuz mutlu görünmek istemiyorum

Selamlama herkese Sırık konuya girim Canımdan çok sevdiğim 45 yıllık hayatımın anlamı beni dün terketti Sebebi çoğunlukla benim ilgisizliğim, pervasız kalışım, sevgimi göstermeyişim hemen şimdi kucagında ağladım dön diye lakin nafile Oda ağladı kötü oldu ben bayılcak gibi oldum Beni seviyormusun dediğimde çeper kuvvet bakıyor yüzüme Beni sevdiğini fakat eskisi dek sevmediğini söylüyor Mantıgını kullanmazdı aşkta lakin bundan böyle kullanıyormuş Ben onsuz mutlu olmak istemiyorum bana unut falan demeyin nolur Fazla fena gurur yaparım sebeplerin arasında en büyüğüde gurur olur ya ama iş buraya gelince ayaklarımın dahada altına girdi gururum 0dan başlayalım dedim hayır dedi 1 yolu yok mu dedim varsa bile bu şekilde değil dedi Beni böyle geri kazanamazsın dedi Öldür beni dedim sen ölürsen bende ölürüm dedi Bu tezatlık kafamı çok bozuyor Ne olur bana tavsiye verin lakin çok gerekmedikçe bırak git demeyin Annemi el altından arayıp söylediği için kötü davranıyor kötü oldu baya diye annemde endişelenmiş Fazla kızdım mesaj attım son görüşün diye lakin telefonunun şarjı bitmişti şuanda kapalı Teyzesinin kuaföründe, bense evinin önünde sebepsiz sebepsiz bekliyorum Lütfen haketmişsinde demeyin biliyorum bunu zaten

konudan gönder devam ediyorum ona altın bir kolye alacaktım ama alamamıştım bende içimde kalmasın diye aldım bugün gidip vericektim telefon açtım nerdesin dedim napcaksın dedi 1şey vericem dedim annemleyim, teyzemin kuaförüne bırak o açmaz bana getirir dedi bende iyi güle güle dedim sinirlendim kapattım bu artık beni bakmak bile istemiyor demekmi sizce yani bizim aşkımıza etraftakiler fazla imrenirdi özellikle onun ilgi ve alakasına fazla tartışma edip barışırdık lakin bu sefer ayrıldık diyorum kimse inanmıyor ya siz barışırsınız o seni fazla seviyor görüyordum diyor cümbür cemaat ama bilmiyorum kolye ve küpe aldım altın yusufçuk taşlı falan önceden assortie den almıştım yusufçuklu 1 kolye ama üstündeki renkler dökülmüştü bende altın edinmek istemiştim aldım teyzesine verdim büyük olanak kabul etmeyecek sizce ne yapmalıyım

Altın kolyesini yüzüne karşısında bile veremedim Annemleyim dedi telefonda teyzeme ver o bana getirir açmadan dedi bende iyi dedim kapattım ÖNCEKİ SORUMU OKUYARAK HERŞEYİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ Bugün dedeminde ölümünün 3 Yılı iyice duygusala bağladım etrafa çaktırmamak için ağlamamaya zorlama duruyorum Yardım edin lütfen

Yazabildiklerim bunlar Lütfen yardım edin

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt