iltasyazilim
FD Üye
2 Adet Közlenmiş Patlıcan
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
0,5 Su Bardağı Süt ( yarım su bardağı )
1 çay Bardağı Kaşar Peyniri ( rendelenmiş )
Tuz
Karabiber
Külbastı için
1 Adet Tavuk Göğsü
0,5 çay Bardağı Süt
Tuz
Karabiber
Kekik
Kızartmak için
Sıvı Yağ
Hazırlanış Aşamaları
Beğendili tavuk külbastı hazırlamak için tavuk göğsünü 4 parçaya bölüyoruz Diğer külbastı malzemelerini de karıştırarak tavuk etlerini bu karışımla marine ediyoruz 1 saat kadar dolapta bekletiyoruz Daha sonra sıvı yağ koyduğumuz tavada tavuk etlerini kızartıyoruz Beğendi için unu sıvı yağda kavruyoruz Közlenmiş patlıcanları ilave ediyoruz ve ezerek kavuruyoruz Süt, en son kaşar peyniri, tuz ve karabiber ilave ediyoruz Herkese afiyet olsun
Kaynak : superanneorg
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
0,5 Su Bardağı Süt ( yarım su bardağı )
1 çay Bardağı Kaşar Peyniri ( rendelenmiş )
Tuz
Karabiber
Külbastı için
1 Adet Tavuk Göğsü
0,5 çay Bardağı Süt
Tuz
Karabiber
Kekik
Kızartmak için
Sıvı Yağ
Hazırlanış Aşamaları
Beğendili tavuk külbastı hazırlamak için tavuk göğsünü 4 parçaya bölüyoruz Diğer külbastı malzemelerini de karıştırarak tavuk etlerini bu karışımla marine ediyoruz 1 saat kadar dolapta bekletiyoruz Daha sonra sıvı yağ koyduğumuz tavada tavuk etlerini kızartıyoruz Beğendi için unu sıvı yağda kavruyoruz Közlenmiş patlıcanları ilave ediyoruz ve ezerek kavuruyoruz Süt, en son kaşar peyniri, tuz ve karabiber ilave ediyoruz Herkese afiyet olsun
Kaynak : superanneorg