'Güncel magazin haberleri neler? Bugün tekrar magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe gerçek alabiliriz...????
1. Haluk Levent, Melis'in ömür uzunluğu tedavisine takviye olacağını söyleyip kaçan adama açtı ağzını yumdu gözünü!
2. Billie Eilish, mecmua çekiminden ötürü yapılan tenkitlere cevap verdi!
3. Ezhel, kendisine terörist diyen takipçilerine isyan etti!
4. Burak Yamantürk, geçtiğimiz günlerde kucaklarına aldıklarını kızları Mercan'ın Özge Özpirinçci'ye benzediğini söyledi!
5. Hazar Ergüçlü'nün yaptığı paylaşımdaki yüzük detayı dikkat çekti!
6. Kıvanç Tatlıtuğ'un elektrikli araç reklamından 8 milyon lira alacağı sav edildi!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
7. Rihanna, takipçisine verdiği yanıtla birlikte hamilelik savlarını yalanladı!
8. Demet Özdemir, geçtiğimiz yıllarda çıkan dans görüntüleriyle ilgili konuştu!
Giriş yap veya üye ol.
'Herkes artık oo dans oo Demet muhteşem falan diyor. O denli değildi. Yani bir orta baya canını sıktılar. ben aslında dans ettiğimi herkese söyledim. Evvelce dans ediyordum. Ablam dansçıydı diye. Tek tek nerelerde dans ettiğimi kimse sormadı. 2, 2,5 yıl evvel bir haber çıktı. 'Şok şok' diye. Başlıklar böyleydi; 'Evet Demet Özdemir'in asıl mesleği.' Bittik dedim. Bir şey oldu. Lakin ne oluğunu bilmiyorum. Makûs bir şey yaşamadığımın farkındayım. Lakin kendimi çok makus hissettim.Dedim ki; 'Hemen seyirci seni bağrına basmayacak. Emek vereceksin bununla ilgili. 15 yıl mı 20 yıl mı yani. Daha yeni başlıyorum her şeye. 6. yılımdayım. Bittik' dedim. Çabucak zati panik başlıyor, ne olduğunu bilmiyorum. Dans ettiğim 3 tane görüntü var. Saatlerce bunu konuştular. Ne biliyor musun? 'Vay Demet'e bak ya. Gördün mü dansçıymış evvelce.' Bu lisan ne? Evet dansçıydım. Aslında biliyordunuz. Ancak bir şey yakalamış üzere davrandılar. Bu sefer ne oldu biliyor musun?Gerçekten sevilmemekten korktum. Aslında bunda hiçbir şey yok. Dans etmekte makûs hiçbir şey yok lakin maalesef o an o denli görmüyorsun. O an çok berbatım, utandım. Paramı kazandım, yanlış hiçbir şey yapmadım. Bu kazandığım para ile ne yaptığım belirli. Hiç utanılacak bir şey yok.Bir anda şunları gördüm. Selin Şekerci Tweet attı. 'Ne yapmış yani?' diye. Güzel hissettim kendimi. Zira ister istemez bir illüzyona kapılıyorsun. Sahiden kusur olduğunu düşünüyorsun. 5-10 dakikalık bir histen bahsediyorum.'
9. Serel Yereli, toplumsal medya hesabından aynalı fotoğrafını paylaşıp "Narsisizme güzel geldiniz" açıklamasını yaptı!
10. Sıla, yeni single ı için sevgilisi İlker Kaleli'ye teşekkür etti!
Dünden bugüne ne heyecan!Kaan, teşekkürler.Emeği geçen tüm müzisyen arkadaşlarım, teşekkürler.En derin teşekkür de sana sevgilim. Birlikte gördüğümüz bu hayal rastgele bir sabah uyandığımızda unutulabilecek üzere bir düş değildi. Hatıramızı paylaşmış olmanın sevincindeyim. Benden çok emeğin var bu müzikte. Yarattığın mükemmellerin, ilhamın daim olsun.Hayalin bizce tabiri, çokça inancıyla...Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin.
11. Hande Yener, pop sanatkarlarıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme oturdu!
Giriş yap veya üye ol.
'Birçok solist, kendi sesinin benzerini bulup vokale koyuyor. Vokal, artta plak üzere dönüyor. Sahnedeki arkadaş da önde diğer bir meslek icra ediyor! Düpedüz insanları kandırıyorlar. Alkollü ortamlarda dinleyenler farkına varamıyor olağan. Bu sözlerimi, kim üzerine alınırsa alınsın. Piyasada güzel sesi olan az kaldı. Aslında onlar da müziğin efsaneleri; Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nilüfer. Bana gelince; kusura bakmayın lakin sahnede eşek üzere müzik söylüyorum. Nefesimi sonuna kadar harcıyorum, tüm gücümü veriyorum. Başkaları üzere vokalistlerin üzerinden geçinip gösteri yapmıyorum.'
12. Sinan Akçıl, konser sorası röportajda eşinin rol gereği öpüşme sahnelerine müsaade vermediğini açıkladı!