Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4 aylık hamile olan Pınar Altuğ, bebeğin ismini açıkladı

4 aylık hamile olan Pınar Altuğ, bebeğin ismini açıkladı
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
4 aylık hamile olan Pınar Altuğ, bebeğin ismini açıkladı pınar altuğ bebeği pinar altug bebegi 4 aylık gebelik pinar altug bebek pınar altuğ gebe kıyafetleri PINAR ALTUĞ BEBEĞİNİN İSMİNİ AÇIKLADI 4 aylık hamile olan ve bebeğinin kız olacağını öğrenen Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile birlikte isme de karar verdilerini söyledi ve ilk önce açıkladı Bir vakit önce evlenen Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ, Kanal D’de Esra Ceyhan’ın programına davetli oldular Televizyon gazetesinin haberine kadar, bebeğinin kız olduğunu söyleyen Pınar Altuğ, bebeklerinin ismini de ’Su’ koymayı düşündüklerini açıkladılar Çok heyecanlı oldukları gözlenen çift, bebekleri için 6,5 aylık olana dek hiç bir eşya almayacaklarını da belirttiler bu vesileyle Pınar Altuğ, Yağmur Atacan’ın kendisini hiç yalnız bırakmadığını ve daima el üstünde tuttuğunu anlattı Pınar Altuğ, işe Yağmur Atacan’ın da çabucak kilo aldığıyla ilgili haberleri de eleştirerek Eğer podyuma çıkıyor olsak alt ama belirlenmiş bir kiloda olmanız gerekli Fakat oyunculuk yaparken de çöp gibi olmanız gerekmiyor Ben şişmanlatmadım Onu baştan savma yaşamak şişmanlattıdiye konuştu Atacan ise Doktorlar dizisinde oynarken oysa dönemine atıfta bulunarak Doktorken derme çatma yaşıyordum Bu sene inşallah doktorluğu bıraktık, yaşamı da düzelteceğizdedi habertürk  

858,515Konular
981,004Mesajlar
30,816Kullanıcılar
Reis6141Son üye
Üst Alt