iltasyazilim
FD Üye
Ballı Hardallı Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14TK tuz
34 SB hardal
1 YK zeytinyağı
2 YK bal
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya zeytinyağı ve hardal karışımı koyup biraz pişirin Ateşten alıp balı ve tavukları ilave edin
Acılı Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14 TK tuz
34 SB acı sos
1 YK tereyağı
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya tereyağı ve acı sosu ilave edip karıştırın Üzerine tavukları ilave edip karıştırın
Barbekü Soslu Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14 TK tuz
34 SB barbekü sos
1 TK kajun baharatı
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya barbekü sos ve kajun baharatını ekleyip karıştırın ve tavukları ilave edin
Sarımsaklı Taze Otlu Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14 TK tuz
1 YK sarımsak
1 YK tereyağı
2 YK kekik fesleğen nane
1 YK maydanoz
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya tereyağı, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın sonrasında maydanoz ve tavukları ekleyip karıştırın
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14TK tuz
34 SB hardal
1 YK zeytinyağı
2 YK bal
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya zeytinyağı ve hardal karışımı koyup biraz pişirin Ateşten alıp balı ve tavukları ilave edin
Acılı Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14 TK tuz
34 SB acı sos
1 YK tereyağı
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya tereyağı ve acı sosu ilave edip karıştırın Üzerine tavukları ilave edip karıştırın
Barbekü Soslu Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14 TK tuz
34 SB barbekü sos
1 TK kajun baharatı
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya barbekü sos ve kajun baharatını ekleyip karıştırın ve tavukları ilave edin
Sarımsaklı Taze Otlu Tavuk Kanadı
1 kg tavuk kanadı
2 TK kabartma tozu
14 TK tuz
1 YK sarımsak
1 YK tereyağı
2 YK kekik fesleğen nane
1 YK maydanoz
Fırını 130 dereceye ayarlayın Tavuk kanatlarını kurulayıp üzerine kabartma tozu ve tuzu koyup karıştırın Sonrasında fırın telinin üzerine dizip 25 dk pişirin Sonrasında ısıyı 220 dereceye çıkarıp 45 dk daha pişirin Sonrasında bir tavaya tereyağı, sarımsak ve baharatları ekleyip karıştırın sonrasında maydanoz ve tavukları ekleyip karıştırın