Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4 kıtalık şiirler

4 kıtalık şiirler
0
177

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Öğretmenim

Güler Yüzlü öğretmenim,
Bir tanesin, canım benim
Masallarla bilmeceler,
Anlatırsın neler neler

Kalemimi tutamazken
Kitabımı açamazken
dahası baktım yazıyorum,
Sular gibi okuyorum

Çalışıp iyi olmayı,
Koşup el ele vermeyi,
Bu güzel yurdu sevmeyi
Sen öğrettin öğretmenim

Bizde o kadar fazla emeğin var,
İçimizde fazla yerin var
Yetiştirdin hepimizi,
Ver öpelim elinizi

KURTULUŞ ÖNCÜLERİ İÇİN

Alt yandan iki çocuk görsem
İşte Atatürk diyorum
Özgürlüğün toprağı uyanıyor
İçin için seviniyorum

Koşuşan iki öğrenci görsem
İçimin güneşi ısınıyor
Yürüyen bir görüş gibi
Mustafa Kemal geliyor

Kol kola iki işçi görsem
Ekmeğim çoğalıyor ansızın
Bir ışık düşüyor ortalığa
İşte Atatürk diyorum

İşte Atatürk diyorum
Birincil kuruluş öncüleri
Bir gül çağrısında hepsi
Bize uzanmış elleri *

Similar threads

Oğretmenim Guler yuzlu oğretmenim, Bir tanesin, canım benim Masallarla bilmeceler, Anlatırsın neler neler Kalemimi tutamazken Kitabımı acamazken Bir de baktım yazıyorum, Sular gibi okuyorum Calışıp iyi olmayı, Koşup el ele vermeyi, Bu guzel yurdu sevmeyi Sen oğrettin oğretmenim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Öğretmenler Gününe özel yazılmış şiirlerÖğretmenler günü için aradığınız şiirleri sayfamızda bulabilirsiniz ALT :wwwlarcomupluploads24kasimogretmenlergunusiirleri89130jpeg24kasimogretmenlergunusiirleri89130ALT BEN ÖĞRETMENİM Şanlı bayrağımı görür görmez Okulumun gönderinde, Daha bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Atatürk ile ilgili marşlar AtatÜrk Marşlari MUSTAFA KEMAL'LER TÜKENMEZ Tükenir elbet gökte yıldız, denizde kum tükenir Bu vatan bu topraklar cömert Kutsal bir ateşim ama ben sönmez İnanın Mustafa Kemal'ler tükenmez Ben de etten kemiktendim elbet Ben de bir gün geçecektim elbet İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
264
En Hoş 10 Kasım Atatürk'ü Kutlama Haftası Şiirleri 10 Kasım Atatürk'ü Kutlama Haftası Şiirleri 2019 10 KASIM TÜRKÜSÜ Atatürk! Anıtkabir devrimlerini söyler, Bozkır ovalarına, Erciyes'e Ağrı'ya, Ulusun etken olduğunu Bağımsızlık olduğunu Haykıracağım haykıracağım işte, Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Atatürk e yazılan kısa şiirler Atatürk e yazılan şiirler BİR TUTKUDUR MUSTAFA KEMAL Bir Tutkudur Mustafa Kemal Nice sevdalara değişilmeyen Yitirilmiş Kasımlarda açan umuttur Bir baştır, vazgeçilmeyen Bir Türküdür Mustafa Kemal Suskun ağızlarda söyleşir, durur Çaltıburnu'nda gözetir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt