Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4. Murat Şiirleri

4. Murat Şiirleri
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
4 Murat'ın Yazdığı Şiir

4 Murat Şiiri

Uyan Ey Gözlerim

Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrail'in kastı canadır inan,
Uyan uykusu fazla gözlerim uyan

Seherde uyanırlar cümle kuşlar,
Dilli dillerince tespihe baslar
Tevhit eyler dağlar,taslar,ağaçlar

Semavatın kapuların açarlar,
Müminlere rahmet suyun saçarlar,
Seherde kalkana hülle biçerler,

Bu dünya fanidir sakın aldanma,
Mağrur olup taçu tahta dayanıklılık,
Yedi iklim benim deye güvenme,

Benim,murat kulun,suçumu affet
Suçum bağışlayub günâhım ref'et
Resul'un sancağı dibinde hasret,

IVMurat *

Similar threads

uyan ey gözlerim gafletten uyan ilahisinin laf ve bestesi 4 Murata ait bir ilahidir 4 Murat bu ilahiyi kaçırdığı bir sabahleyin namazı sonrası yazmıştır İlahiyi seslendiren: Erkan Mutlu uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan azrail'in kasıtlı canadır inan uyan ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Uyan Ey Gözlerim Sözleri III Murat 3 Murat Uyan Ey Gözlerim Şiiri Sözleri UYAN EY GÖZLERİM GAFLETTEN UYAN Uyan ey gözlerim gafletten uyan! Uyan uykusu fazla gözlerim uyan Azrailin kastı canadır, inan Uyan ey gözlerim gafletten uyan! Uyan uykusu fazla gözlerim uyan Seherde uyanırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ney sesi dinle uyan ey gözlerim ney sesi neyuyan Oldum mümkün çok etkilemiştir ney sesi beni Dinlerken huzur bulur bütün sıkıntıları unuturum Ne acıklı, ne içten bir sestir Sizde ney sesi dinlerken kolaylık deryasında kayboluyorsanız buyrun birlikte dinleyelim Ney Uyan NeyUyan Uyan ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Zara Uyan Ey Gözlerim uyan ey gözlerim gafletten uyan nota ey gözlerim nota gafletten notaları notaları notası uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan azrail'in kasti canadır inan uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan seherde uyanırlar tümce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gafletten Uyan ilahisinin sözleri Gafletten Uyan Ufak Ahmet Küçük Ahmet Gafletten Uyan sözleri uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu fazla gözlerim uyan azrail'in kasıtlı canadır inan uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan uykusu çok gözlerim uyan seherde uyanırlar cümle kuşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,343Kullanıcılar
ahmet7uij .Son üye
Üst Alt