Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4 sene gereksiz yere...

4 sene gereksiz yere...
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba benim bir fazla yakın erkek arkadaşım var 4 yıldır bir kızı seviyorAma kız onu kardeşi gibi görüyorKıza açılmasını söyledimUtanıyorum,korkuyorum,o beni kardeşi olarak seviyor,onun yanında konuşamıyorum,onu nasıl sevdiğimi bilmiyorum,onun yanında söylemeye başlarsam ağlarım dediBir akşam oan söylemm için beni çağırdı geldiğinde gözyaşları içinde anlatı banaKıza anlattım ve o ben ona hiç bu şekilde bakmamıştım,böyle br şey olmaz dedi ve gitiArkadaşım fazla üzüldü bu duruma ağladıonun yüzünü bakmak istemiyoronu hatırından çıkmak için Napabilir

Similar threads

Evet Ne yazsam gerçekte bütün bilmiyorum İçimdeki dertleri dökmek istiyordum bir yerlere Bu forumu gördüm ve tescil oldum Neyse konumuza gelelim Adım Osman ve sevdiğimin adı ise Eda Birincil etkilendiğim andan itibaren izah etmek istiyorum uygun görürseniz Gerçekten ben Edayla birbir buçuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
En Güzel Aşk Sözleri Güzel Sözler en güzel face sözleri face için güzel sözler sözler sözleri aşk 1549097873 1549097873 enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28 http:img158imageshackusimg158718ask3csbl6 Seni asil insanların basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
etkileyici sözler güzel mesajlar güzel mesajlar güzel mesajlar 2010 etkileyici sözler etkileyici mesajlar Seni asil insanların basit sevgileriyle yok, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu hoş aşkımıza nokta atama, sana kucak dolusu virgül getirdim • “Bir yağmur damlası seni seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Aşka dair en güzel msn nickleri uzun msn nickleri uzun aşk nickleri msn sözleri aşk nickler 1 o kadar güzel sözler varki aşk adina söylenmişBu sayfaya hangi sözle başliyacagima karar vermem fiilen şiddet olduBir çogunuz bu sözü birincil defa okuyacaksiniz çünkü özel bir sözSahibi kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
gurbet gülü GURBET GÜLÜ Yeni mezun bir Türkçe öğretmeniydi Mehmet Henüz daha yeni adımını attığı bu alanda başarılı olmak en büyük idealiydiUfak tefek planları da yok değildi hani? Küçük bir okul veya dersane onun için uygun bir çalışma ortamı olabilirdi Arkadaşlarının çoğu kararlarını vermiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt