Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4 Senedir Onu Unutamıyorum Takviye Lütfen :S

4 Senedir Onu Unutamıyorum Takviye Lütfen :S
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Okulun başladığı gün cümbür cemaat ayrı bir alemdeydi ben köşede her zamanki gibi bir elimde tespihim öteki elimde çayım oturup etrafı izliyordum okulda çok sevdiğim bi arkadaşım vardı o yanıma geldi ardındaki bir kız geldi işte o an ona vuruldum gerçekten vuruldum içten gelen kızı sevdiğimi bir süre sakladım en sonunda açıldım kıza kız bana o kadar bi cevap verdiki dünyam tersine döndü senin için ölüme giderim gülüm dedim kız bana öl o vakit dior :S vazgeçtim dedim kendimi kandırdım kız ne isterse yaptım yapmadığım şey kalmadı adam dövdük partilere gittik ( kız için partiye gittim bu normalde imkansız :S ) ya aklınıza ne geliyorsa yapmadığımız şey kalmadı ama kıza yaranamadık 2 defa öneri ettim başkasıyla çıkıyorum dedi Gittik çıktığı çocuğu dövdük yine yaranamadık ne bileyim yaw çok karışık benim şart nasıl unutabilirim lütfen help me ! 2005

858,505Konular
982,820Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt