iltasyazilim
FD Üye
Okulun başladığı gün cümbür cemaat ayrı bir alemdeydi ben köşede her zamanki gibi bir elimde tespihim öteki elimde çayım oturup etrafı izliyordum okulda çok sevdiğim bi arkadaşım vardı o yanıma geldi ardındaki bir kız geldi işte o an ona vuruldum gerçekten vuruldum içten gelen kızı sevdiğimi bir süre sakladım en sonunda açıldım kıza kız bana o kadar bi cevap verdiki dünyam tersine döndü senin için ölüme giderim gülüm dedim kız bana öl o vakit dior :S vazgeçtim dedim kendimi kandırdım kız ne isterse yaptım yapmadığım şey kalmadı adam dövdük partilere gittik ( kız için partiye gittim bu normalde imkansız :S ) ya aklınıza ne geliyorsa yapmadığımız şey kalmadı ama kıza yaranamadık 2 defa öneri ettim başkasıyla çıkıyorum dedi Gittik çıktığı çocuğu dövdük yine yaranamadık ne bileyim yaw çok karışık benim şart nasıl unutabilirim lütfen help me ! 2005
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.