Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4 Senelik Konuştuğum Kız Arkadaşım Bundan Böyle Yakıyor Benim İçimi

4 Senelik Konuştuğum Kız Arkadaşım Bundan Böyle Yakıyor Benim İçimi
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Olarak Herkeze İyi Forumlar Bu Hikayem Bir Uçtan Bir Uca Dek Olmayacak Bi Hikayeymiş Ve Ben Olacağına İnanmıştım Öyle Zannetmişim

Evet Arkadaşlar Hayatımda 1 Defa Cok Sevmiştim Oda Beni Arkadaşı Kardeşi Olarak Fark Etti Ve Hergünüm Kendi Kendimi Yemekle Bitiriyordum

Bu Hikayem Böyle Arkadaşlar Acilen Benim Cok Sevdiğim Yakın Bi Arkadaşım Vardı Lakin 1 Sene Biz Konuşuyorduk Ben Hoşlanmamıştım Bundan Bende Onu Arkadaşım Olarak Görüyordum Lakin Zaman İlerledikce İçimden Ona Aleyhinde Tuaf Birşeyler Hissetmeye Başlamıştım

Tam 2 Sene Olmuştu Cok Samimiydik Okadar Samimiydikki 7 24 Saat Telefonda Görüşmeler Yazışmalar Hiç Bitmiyordu Bütün Dertlerini Dinlerdim Oda Benimkini Dinlerdi

Evet 2 Sene Olmuştu Ve Ona Karşı Birşeyler Hissetmeye Başlamıştım Fakat Zamana Bıraktım Aldırış Etmedim Onada Ettirmedim Sonra Biz Böyle Konuşmaya Devam Ede Ede 3 Senemiz Oldu Evet Bundan Böyle Ona Bağlanmıştım Ondan Kopamayacağımı Anlamıştım Ve

Bigün Ona Karşı Anlamsız Olmadığımı Söyledim Lakin Beni Arkadaşı Olarak Gördüğünü Söyleyince Beynimden Vurulmuşa Döndüm Fakat Dost Olarak Kalmak İstiyordu Benle Kız Sürekli Çelişkiler İçindeydi Biliyordum Onunda Benden Hoşlandığını Fakat Bilmiyorum Beni Niçin Böyle Gördügünü Anlamış Değilim Sonradan Son Senemiz Evet Gine Konuşuyorduk 4 Senemiz Olmuştu

Ben Bıktım Artık 4 Senelik Konuşmamıza Bu İşe Birşey Bağlayalım Dedim Her Zaman Böylemi Olacak Dedim Seni Unutamıorum Her Konuştuğumuzda İçimden Birşeyler Kopuyor Diyordum Lakin Beni Kardeşi Arkadaşı Olarak Gördüğünü Söyledi Ve Sonradan Bende Uzatmak İstemedim Cilalı Ozaman Senle Her Konuştuğuda İçim Yanacaksa Yol Verelim Birbirimize Dedim Ve Verdik

Bütün 3 4 Ay Geçti Lakin O 3 4 Ay Geçmek Bilmiyordu Benim İçin Onu Hergün Düşünüp Kahroluyordum Gözümden Akıcı Yaşların Haddi Hesabı Yoktu Belkide Bigün Msn Dolaşıyorum baktım açıktı slm verdim Oda slm verdi nasıl gidiyor falan iyi dedi herşey güzel fakat okadar soğuktuki normaldi böyle olması ve kendine kadar birini bulmuş galiba beni seçim etmedi gitti başkasına yar oldu fakat ben kafaya koymuştum onu o cocuga yar etmeyecektim sonradan böyle böyle birazda olsa konuştum konuştuk 1 2 ay zor şiddet konuşturuyordum cünkü benden dehşet ettiğini söylemişti lakin ben konuşuyordum sonradan 3 4 ay konuştum şu anda aramızdaki herşey cok iyi gidiyor gine arkadaş kanka gibi birşey dönüyor buda benim içimi yakıyor cocuklada arası nasıl derseniz cocuktan soğumuş ona karşısında bundan böyle birşey hissetmiyormuş söyledi bana aramız cok soğuk diyor nolacak bilmiyorum ayrılacaz diyip diyip duruyor bilmiyorum belkide bu bi işarettir

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt