Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4 takvim ilişkim alakasız bir sebepten bitti. Düşüncenizi elde etmek istiyorum.

4 takvim ilişkim alakasız bir sebepten bitti. Düşüncenizi elde etmek istiyorum.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İyi akşamlar arkadaşlar Okuyan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim

Konuya gelince, arkadaşlar 4 takvim bir ilişkim vardı Ayrıntı belirlemek gerekirse, kız arkadaşım benden bi kaç yaş büyük Benim yaşımda 24 Herneyse herşey fazla hoş giderken ayrılmak istedi, takriben bir ay baştan başa resmen yalvarmama rağmen ayrıldı Sebep olarak kesintisiz aramızdaki yaş farkını söylüyor Lakin bu dek hoş dışarı giden bir ilişkide birden yaş farkını dert yapması bana mazeret gibi geliyor Daha bir ay öncesine dek annemle her gün telefonda konuşur, sık sık bize gelirdi Anneme zaten annecim diye hitap eder, kendi anne babasına göstermediği sevgiyi bizimkilere gösterirdi Neyse benim kız arkadaşım azıcık baskıcıdır Telefonda konuşulmadan geçirilmiş 1 saatimiz yoktur (ders, iş vs dışında)ne süre dışarı çıksam aralıksız arar Bu konuda ben de altta kalır değilim açık konuşmak gerekirse ve benim de sıkıldığım dönemler oldu Böyle düşündüğümde benim rahatlamam, kurtuldum demem gerekiyor, ama ben sinirliyim Evet, üzgün, gücenmiş vs değil sinirliyim Ve ben bu kız için geleceğimi büyük ölçüde değiştirecek fedakarlıklarda bulundum

Benim yanımda zeka 4 yılda 3 defa alkol içmiştir(o da bir kadeh bira) içemez, midesi kaldırmaz(dı) Lakin acilen haftada 23 kere bara, şarap evine gider oldu

Sizden düşüncelerinizi istediğim konu şu Ne oldu da 4 yıldır çılgın gibi seven insan bir gün içinde bu dek değişti Ve ben kendimi bu konuda nasıl sakinleştiricem

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt