Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4 yıldır birbirimize kanka dediğimiz kıza aşığım. Acılmak istiyorum artık.

4 yıldır birbirimize kanka dediğimiz kıza aşığım. Acılmak istiyorum artık.
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kuzenimin halasının kızı aşık olduğum kız(akraba yok)
dost olarak tanıştık baya samimiydik 1 sene dost olarak gecti ama ben onu görmediğimde konuşmadığımda özlediğimi ayrım ettim ona aşık olalı 3 yıl geçti ve bu güne geldik ben hala acılamadım acılamamın nedeni bence bunca yıl dost olduk şimdi acılsam arkadaşlığımız biter 2 neden o çok güzel ben pehh ona kendimi yakıştıramıyorum lakin ona kimsenin veremiyeceği değeri vericeğime hani köpek gibi vefalı derler ya öyle olucağımı biliyorum gecen doğumgünüydü ona bi'hırka aldım çok beyendi benim için sıcakta hırkayı giydi bazen soruyor bana yenge yokmu die kimseyle cıkmadım bende dürüst kişiyi beklediğimi söylüyorum ola ki çok uzakta(derken uzaklara bakıyorum) belki de çok yakınımda (derken ona bakıyorum) diyorum gülümsüyor o kadar birbirimize herşeyimizi anlatıyoruz o da hiç kimseyle cıkmadı ara sıra bana msj atıyor ''kesicek hiç kimse yok'' die kuduruyorum fakat kesin etmiyorum gülüp geciyorum ne yapmalıyım nasıl şappp die şuratına vurmadan acılabiliri
yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt