Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

42X BLUTV

42X BLUTV
0
119

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
36,209
F-D Coin
1,595

Similar threads

konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum morelocal2 ile telefonuma türkçe dil yüklemeye çalıştım rootlamadan fakat rootsuz şu minimal adb diye program indirmek lazımmış pc ye onu indirdim morelocale2 iyi de telefona indirdim yükledim programı açtım abd shell komutundan sonra bir link var şu link...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum morelocal2 ile telefonuma türkçe dil yüklemeye çalıştım rootlamadan fakat rootsuz şu minimal adb diye program indirmek lazımmış pc ye onu indirdim morelocale2 iyi de telefona indirdim yükledim programı açtım abd shell komutundan sonra bir link var şu link...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Türkiye'de artan koronavirüs hadiseleri sonrasında kısmi kapanma uygulamasının başlayacağı açıklanmıştı. Uzaktan eğitime de geçiş yapılan bu süreçte, esnek çalışma saatleri ve konuttan çalışma üzere pandemi ile tanıdığımız tabirler tekrardan gündemimize gelmişti. Bu süreçte ise Netflix'in yerli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
BluTV üyelik iptal etme süreci, şirketin mobil uygulamalarında yerleşik bir özellik bulunmadığı için web sitesi üzerinden yapılıyor. Android, iOS, Mac, Linux fark etmeksizin bütün platformları kullanarak hesabınızı birkaç dakika içinde kapatmanız mümkün. Sonlandırdıktan sonra Discovery+...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt