Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

444 lü hastalar :)

444 lü hastalar :)
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
444 lü hastalar Merhaba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim Peki birincil once telefonunuzun ''menutusuna daha sonra da ''5'' tusuna basin Evet Işlenmiş Ekranda ne var simdi? Show tv Huh Iyi gunler kredi karti basvurunuz icin aramistim sizi Emrindeki buyrun Mesleginiz nedir acaba? Hayat kadini Ozel sektor yaziyorum ben O da olur! Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla kopek almistim Yetkili: Evet efendim? Kadin : Bu kopegin kulaklari duymuyor Acaba sigorta kapsamina giriyor mu? Yetkili: Ben bi ustume danisayim !!!?!! İyi gunler, nasil yardimci olabilirim? Para cekemiyorum ben Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey! Sifre mi? Benim sifrem her zaman aynidir, Istanbul'un kurtulusu Lutfen, bana sifreyi soylemeyin efendim Hah, cilalı hatirladim, 1956!!! Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil fakat Yaaaa! Kacti Istanbul'un kurtulusu? Efendim ben malesef soyleyemem bunu size Niye sen de mi bilmiyosun? Biliyorum, lakin guvenlik acisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor Ben sana sifreyi sormuyorum ancak! Istanbul'un kurtulusunu soruyorum Evet, fakat Huh!!! Su lahza bankanizin ATM'sinden maasimi cekemiyorum Uzgunuz efendim gecici bir hatadan oturu su an tum sistemlerimiz off'tadir (Bir saat değin sonradan yine arar) Ben su an Of'dayim ve hala parami cekemiyorum Guvenliginiz icin bir kac soru sormam gerekiyor Dogum yeriniz? Erzurum Dogum tarihiniz? 23 Ocak 1957 Annenizin evlenmeden onceki soyadi? Anami karistirma bu ise  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt