Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

466 Yardım Gönülüsü Yurda Döndü

466 Yardım Gönülüsü Yurda Döndü
0
50

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
466 Destek Gönülüsü Yurda Getirildi

İsrail'in elinden kurtarılan 466 yardım gönüllüsü Bülent Arınç ve 7 Milletvekilinin de arasınrda olduğu kalabalık kadar bağırlara basıldı Havalimanında büyük izdiham yaşanırken cenazeler morga kaldırıldı

İsrail'in saldırısına uğrayan 466 destek gönüllüsü ve 9 cenazeyi içeren 3 uçak, gece saat 02:45'te İstanbul Atatürk Havalimanına iniş yaptı Gönüllüleri Arınç ve 7 miletvekili karşıladı

İsrail'deki cenazeler ve destek gönüllülerini taşıyan birincil uçak saat 0219'de İstanbul'a indi İsrail'in Akdeniz'deki saldırısında hayatını kaybedenler ile el konulan gemilerdeki Türk vatandaşlarını taşıyan 3 uçaktan ilki saat 0219'de ikincisi 0232 sonuncusu da saat 0245'te Atatürk Havaalanı'na indi

THY'ye ait 3 uçakdaki 466 yolcudan 400 civarında Türk, 100 dek da farklı alanlara yönlendirilmiş ülkelere mensup yolcu bulunduğu belirtiliyor

İsrail'den THY'ye ait uçaklarla getirilen yardım gönüllüleri, Başbakan, parlamento mensupları, Genelkurmay Başkanı ve yüksek adalet organı başkanlarının kullandığı İstanbul Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde karşılandı *

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt