Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

49 yıldır uyumuyor...

49 yıldır uyumuyor...
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eskişehir'de 84 yaşındaki evli 12 cocuk babası Mehmet İnanc, 49 yıldan beri hic uyuyamadığını iddia etti

Sultuce Mahallesi’nde oturan Mehmet İnanc uzun yıllar Eskişehir’deki Turkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞ’de (TULOMSAŞ) işci olarak calıştıktan sonra emekliye ayrıldığını belirtti 3 evlilik yaptığını bu evliliklerinden 12 cocuğunun olduğunu anlatan Mehmet İnanc 3’uncu eşi Lutfiye İnanc ile 30 yıldan buyana birlikte yaşadıklarını soyledi

TULOMSAŞ’ta işci olarak calıştığı 1960 yılında uyumama sorunu ile karşılaştığını anlatan Mehmet İnanc, 1960 yılından bugune kadar hic uyumadığını one surdu Doktorlara gittiğini ancak herhangi bir sonuc alamadığını belirten İnanc şunları soyledi:

“1960 yılının bahar aylarıydı Geceleri uyuyamama sorunu ile karşılaştım Birkac gun kısa sureli uyudum Ancak daha sonra hic uyuyamadım Doktorlar da benim durumuma şaşırdı Eskişehir’in yanı sıra İstanbul’a da gittim Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi’nde tetkikler yapıldı, tedaviler uygulandı ancak bir sonuc elde edilemedi Tetkikler sırasında uyuyamadığımı belirlemek isteyen doktor ve hemşirelerin kendileri uyudu Doktorlar bana dunyada bir benim, bir de Afrika kokenli İtalya’da yaşayan bir kişinin bu tur rahatsızlığının bulunduğunu soyledi Bana onerilen her yolu denedim Hipnozdan tıbbi tedavilere kadar her şey uygulandı, ancak uyuyamama sorunuma cozum bulunamadı Doktorlar beni Amerika Birleşik Devletleri’ne gondereceklerdi Ancak cevremdeki bazı insanlar bana ‘Gidersen kafatasını acarlar’ deyince korkup gitmedim

GECELERİ İNŞAATCILIK YAPTIM

İlk yıllarda uyuyamamasını sorun ettiğini ancak daha sonra alıştığını anlatan Mehmet İnanc, oturduğu semtte bulunan arkadaşlarının yıllar once kendisine inanmayarak iddiaya girdiklerini ancak kaybettiklerini soyledi İnanc, “Kendi arkadaşlarım bana inanmıyordu Bir grup arkadaşım benimle 90 gun uyumama konusunda iddiaya girdi Bu arkadaşlar sırayla yanımda kaldı 39’uncu gunde pes ettiler Onlardan at arabası, tabanca ve iddiaya girdiğimiz ceşitli odulleri kazandım Ancak bunların hepsini onlara geri verdim Uykusuzluğumun başladığı donemlerde fabrikada calışıyordum Akşamları eve geldiğimde eşim ve cocuklarım gece uyuyordu Ben ise uyumuyordum Bu duruma zor alıştım Geceleri inşaat işlerinde calışmaya başladım 20 30 kişilik ekip kurup 35’e yakın ev yaptık Şuan oturduğum iki katlı evi de kendim yaptım

Uykusuzluğu sorun etmediğini, aksine bunu ‘Allah’ın bir lutfu’ olarak değerlendirdiğini soyleyen Mehmet İnanc, “Cunku uyumamama rağmen gayet sağlıklıyım Zaman diye bir sıkıntım yok Tum işlerimi yapabiliyorum Allah herkese boyle dert versin dedi

Evinde patik ve bereler orduğunu, evinin yanın kurduğu kucuk atolyede meşrubat şişesi kapaklarından duvar suslemeleri, mala ve keser sapları yaptığını belirten Mehmet İnanc, ayrıca surekli olarak gazete ve kitap okuduğunu soyledi

alıntı

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt