Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4gb ram var fakat faziksel bellek 2813 gösteriyo bu nasıl yükselir?

4gb ram var fakat faziksel bellek 2813 gösteriyo bu nasıl yükselir?
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar hp compaq cq 50 notebook ta vista home basic işletim sistemi yüklü ve ram 4 gb fakat görev yöneticisinde fiziksel bellek toplam boyutu 2813 mb olarak gözüküyor,servispacklerde yüklü fakat boyut artmıyor bu konuda yardımcı olabirmisiniz

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, RAM artırmak istiyorum MarkaModel: HP Pavilion dv6500 Notebook PC İşetim Sistemi: Windows Vista Home Premium 32bit İşlemci: Intel Core 2 Duo T7300 2 GHz Ekran Kartı: 128 mb Bellek: 1 gb Everest programıyla bilgisayarımla ilgili bir araştırma yaptığımda (eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir ceşidir Upstream ve downstream hızları farklı, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Surekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses icin kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,508Konular
980,808Mesajlar
30,674Kullanıcılar
fragman4kSon üye
Üst Alt