iltasyazilim
FD Üye
Baily'Ormani'na Dogru 4Story
Görev veren: Stratejik Kumandan Noel
Seviye Aralığı: 4150
Devir Hedefi
Magnaktia askeri bölgede kalan tahsis geçidi ile Baily Ormani'na git ve orada Senten ile görüs
Tanımlama
Stratejik Kumandan Noel:
Son görevini yerine getirdigin esnada ilginç bir seyle karsilasmistin, pek degil mi? Ver suna bir bakayim Noel senin yaninda getirmis oldugun ve ona uzattigin kagit parçasini okurken yüz ifadesi fena halde degisir * Oyuncu İsmi Derhal misyon atama geçidi ile Hod'da yer alan Baily'Ormani'na git Orada Senten ile bulus Orada yer alan askerlerimiz derionlularla savasmaktadir
Oyuncu İsmi:
Derhal Baily Ormani'na dogru gidiyorum
Stratejik Kumandan Noel:
Hayir Büyük Ruh Yolu üstünde savas sürdürülüyor ve bu yoldan vermek bana azıcık güvenli olmayan geliyor Düpedüz Baily Ormani'na gitmek akillica bir karardir
Atama Ödülü
Tecrübe: 139EP 297
Netice Metini
Bundan gerçekten hiç hoslanmadim *Senten önemli gözüküyor*
Bu tahsis basit olmayacaktir! Konsantre ol! *
Görev veren: Stratejik Kumandan Noel
Seviye Aralığı: 4150
Devir Hedefi
Magnaktia askeri bölgede kalan tahsis geçidi ile Baily Ormani'na git ve orada Senten ile görüs
Tanımlama
Stratejik Kumandan Noel:
Son görevini yerine getirdigin esnada ilginç bir seyle karsilasmistin, pek degil mi? Ver suna bir bakayim Noel senin yaninda getirmis oldugun ve ona uzattigin kagit parçasini okurken yüz ifadesi fena halde degisir * Oyuncu İsmi Derhal misyon atama geçidi ile Hod'da yer alan Baily'Ormani'na git Orada Senten ile bulus Orada yer alan askerlerimiz derionlularla savasmaktadir
Oyuncu İsmi:
Derhal Baily Ormani'na dogru gidiyorum
Stratejik Kumandan Noel:
Hayir Büyük Ruh Yolu üstünde savas sürdürülüyor ve bu yoldan vermek bana azıcık güvenli olmayan geliyor Düpedüz Baily Ormani'na gitmek akillica bir karardir
Atama Ödülü
Tecrübe: 139EP 297
Netice Metini
Bundan gerçekten hiç hoslanmadim *Senten önemli gözüküyor*
Bu tahsis basit olmayacaktir! Konsantre ol! *