iltasyazilim
FD Üye
Bas Savasçi Ares
Tahsis veren: Komanda Medeilos
Düzey Aralığı:
Görev Hedefi
General Medeilos'un yaninda duran Ares ile konus
Açıklama
Komanda Medeilos:
Simdi sende Valorian lejyoneri olduguna tarafından daha manâlı görevleri yapmanin zamani geldi Bas Savasçi Ares'e kendini tanit
Oyuncu İsmi:
Işlenmiş, anlasildi!
Komanda Medeilos:
Asiri alaka asiri tehlike demektir, ölümden kilpayi firar etmek, siki çalisma ve yalanla, adilerle sona ermek bilmeyen dövüsler Tüm bunlar Asiri ilgiyianlatmaya yeter sanirim Ah , olur ya yalan demesek daha dogru olur
Görev Ödülü
Deneyim: 112EP 191
Sonuç Metini
Sanirim sen lejyonerler arasindaki çaylaksin Oyuncu İsmi, degil mi? Seni tanimaktan hoşnut oldum Ben Ares, Valorian'in bas savasçisi * Ares elini sana dogru uzatir*
Seni epeyce begenen Aslanlar Krali Neban Maha'nin kanımca kendisinin verdigi bir tahsis bu Tecrübesiz olmandan dolayi bu görevi yapabiliten nedir acaba? *Ares sorgularca sana bakiyor*
Sıradaki Devir
Merkezi Açik Ordugah'a Gidilecek *
Tahsis veren: Komanda Medeilos
Düzey Aralığı:
Görev Hedefi
General Medeilos'un yaninda duran Ares ile konus
Açıklama
Komanda Medeilos:
Simdi sende Valorian lejyoneri olduguna tarafından daha manâlı görevleri yapmanin zamani geldi Bas Savasçi Ares'e kendini tanit
Oyuncu İsmi:
Işlenmiş, anlasildi!
Komanda Medeilos:
Asiri alaka asiri tehlike demektir, ölümden kilpayi firar etmek, siki çalisma ve yalanla, adilerle sona ermek bilmeyen dövüsler Tüm bunlar Asiri ilgiyianlatmaya yeter sanirim Ah , olur ya yalan demesek daha dogru olur
Görev Ödülü
Deneyim: 112EP 191
Sonuç Metini
Sanirim sen lejyonerler arasindaki çaylaksin Oyuncu İsmi, degil mi? Seni tanimaktan hoşnut oldum Ben Ares, Valorian'in bas savasçisi * Ares elini sana dogru uzatir*
Seni epeyce begenen Aslanlar Krali Neban Maha'nin kanımca kendisinin verdigi bir tahsis bu Tecrübesiz olmandan dolayi bu görevi yapabiliten nedir acaba? *Ares sorgularca sana bakiyor*
Sıradaki Devir
Merkezi Açik Ordugah'a Gidilecek *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.