Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Bess'in ilk sınavı

Hoş geldin! bydevils34 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
4Story Bess'in ilk sınavı
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
4Story Besiin ilk sınavı

Tayin veren: Eğitmen Bess

Seviye Aralığı:

Tahsis Hedefi

Bess'in birincil sinavi senin için, %s! Lonbaley kampinda üç Moray yavrusu öldür ve Bess'e rapor ver

* Yok Et 3x Moray Yavrusu

Tanımlama
Eğitmen Bess

Ne? Daha önce hiç avlanmadin mi? Giris sinavini yapmaya cesaretin mi değil? Dert etme! Benim de yardimimla iyi bir lejyoner olacaksin Becereceksin, sana inaniyorum başlangıçta üç Moray yavrusu öldürmen lazim geliyor Hazir misin?
Oyuncu İsmi:

Evet
Eğitmen Bess

Bu fazla kolay olacak Moray yavrulari, Kaukasier'in lideri Azelria'nin çagirdigi yaratiklar arasinda yenilebilmesi en basit olani TAB tusuyla amaç canavarlar arasinda geçis yapabilirsin 1 ve 2 tuslariyla da yakin ve uzaktan dövüs silahlarini seçebilmen mümkündür Özel becerilerini kullanman çok isine yarayabilir

Devir Ödülü

* Deneyim: 84EP
* 46

Sonuç Metni

Azelria ile kibir duyuyorum! Acemiler için zayif yaratiklar çagirdigi için ona mütesekkirim Moraylarin elastik kirisleri ok yaylari üretmek için gerçekten ideal Ah, geri gelmissin Moray Yavrusu avi nasil gidiyor? öyle güç bir tayin degil, di mi?

Fazla güzel! Bekledigin değin kuvvet degildi, degil mi? Bos saptamak de iyi degil aslinda! Ama bu yüzden çekinmene gerek değil *

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt