Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Cesaret Vadisi

4Story Cesaret Vadisi
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
4Story Cesaret Vadisi

Gorev veren: Eğitim Kampının Yoneticisi Remings

Seviye Aralığı: 4

Gorev Hedefi

Egitim tuzagina kadar yolu takip et, sola don ve bes tane Obur Kurt Adam avla, sonrasinda Remings'e rapor ver

Yok Et 5x Obur Kurt Adam
Tanımlama

Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:

Hm, gercekten oldukca hizli ilerleme kaydediyorsun! Aslina bakarsan seninle ozel olarak ilgilenmem konusunda Payon bana ricada bulundu Gercekten generalin favorileri arasinda bulunuyorsun Eger soldaki yolu izlersen bir tane egitim kuklasina varacaksin Bu kuklanin solundan ince bir patika yol ilerliyor, o yolu izle Bu sayede direk olarak Cesaret Vadisi iclerine varacaksin Git ve orada egitim amacli biraz kurt adam avla

Oyuncu İsmi:

Hemen yola koyuluyorum

Eğitim Kampının Yoneticisi Remings:

Savas esnasinda butun yeteneklerini sonuna kadar kullanabilirsen daha kolay sekilde sonuca ulasabilirsin Bu egitim sadece Payon tarafindan secilen acemi askerler icin duzenlendi, gercekten onur verici bir durum bu Eger tek basina zorluklar yasarsan digerleri ile bir olup gorevleri topluca cozmeyi deneyebilirsiniz Bunu yapmak icin diger oyunculari gruba cagirmalisin Oyunculara sag fare tusu ile tiklayip acilan menu penceresinde gerekli kismi secerek oyunculari davet edebilirsin

Gorev Odulu

Tecrube: 147EP

103 Altın

Can Iksiri Buyu Enerjisi Iksiri

Sonuc Metini

Ee, egitim ile aran nasil ? Egitim kamplari sana gercek savas oncesi bir cok konu hakkinda fikir sahibi olmanda yardimci olur, bu firsati iyi degerlendir ve kendini olabildigince gelistir

Guzel isti! Bu sorunu gercekten ustalikla cozdun Cok yorucu muydu? Hedefine varmadan cok daha zor gorevlerin olacak, pes etme

4Story

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt