Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Cesaret Vadisi

4Story Cesaret Vadisi
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
4Story Yiğitlik Vadisi

Tahsis veren: Eğitim Kampının Yöneticisi Remings

Seviye Aralığı: 4

Devir Hedefi

Egitim tuzagina kadar yolu peşine düşüp takip et, sola dön ve bes tane Çok Yemek Yiyen Kurt Adam avla, sonrasinda Remings'e rapor ver

Yok Et 5x Obur Kurt Adam
Tanımlama

Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:

Hm, aslında oldukça hizli ilerleme kaydediyorsun! Aslina bakarsan seninle özel olarak ilgilenmem konusunda Payon bana ricada bulundu Aslında generalin favorileri arasinda bulunuyorsun Eger soldaki yolu izlersen bir tane egitim kuklasina varacaksin Bu kuklanin solundan ince bir patika yol ilerliyor, o yolu izle Bu sayede direk olarak Cesaret Vadisi içlerine varacaksin Git ve orada egitim amaçli biraz kurt adam avla

Oyuncu İsmi:

Hemencecik yola koyuluyorum

Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:

Savas esnasinda bütün yeteneklerini sonuna kadar kullanabilirsen daha basit sekilde sonuca ulasabilirsin Bu egitim sadece Payon tarafindan seçilen acemi askerler için düzenlendi, sahiden övünç verici bir şart bu Eger tek basina zorluklar yasarsan digerleri ile bir olup görevleri topluca çözmeyi deneyebilirsiniz Bunu gerçekleştirmek için diger oyunculari gruba çagirmalisin Oyunculara sag fare tusu ile tiklayip açilan yemek listesi penceresinde zorunlu kismi seçerek oyunculari ağırlama edebilirsin

Tayin Ödülü

Deneyim: 147EP

103 Altın

Can Iksiri Sihir Enerjisi Iksiri

Netice Metini

Ee, egitim ile aran nasil ? Egitim kamplari sana reel savas öncesi bir fazla konu hakkinda zihin sahibi olmanda yardimci olur, bu firsati iyi degerlendir ve kendini olabildigince gelistir

Hoş isti! Bu sorunu gerçekte ustalikla çözdün Çok sıkıcı muydu? Hedefine varmadan fazla daha güç görevlerin olacak, pes etme

4Story *

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt