Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Eğitim Goreceklerin Kaydı

4Story Eğitim Goreceklerin Kaydı
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
4Story gorevleri
4Story eğitim goreceklerin kaydı

Gorev veren: Demirci Levara

Seviye Aralığı: 1

Gorev Hedefi

Moldun'a gidip egitime kaydini yaptir Boylece Lonbaley Lejyon'undan General Oliver'in Beyaz Birligi'ne giris sinavina katilabilirsin

Tanımlama

Demirci Levara:

Herhangi bir cismi alip kullanirsan, ekranin asagisinda ortada bir insan ve silah goreceksin Fareni oraya dogru hareket ettirirsen bilgisitenlarcom kullanim suresini gorup kontrol edebilirsin Eger bu %0 'a duserse cisim artik kullanilamaz Bu takdirde bana gelip onu tamir ettirebilirsin!

Oyuncu İsmi:

Evet

Demirci Levara:

Arkamda duran bu iki adam cisimleri eritmek ve aritmaktan sorumludurlar: Luzz Usta ve Aritma Ustasi Astin Onlar sana yardim edecekler Simdi idaredeki asker Moldun'a git Ilk once egitime kaydini yaptirmalisin Sana bol sans dilerim!

Gorev Odulu

* Tecrube: 6EP

Can iksiri images4storyegitimgoreceklerinkaydi5b0982799f8d9

Buyu Enerjisi İksiri images4storyegitimgoreceklerinkaydi5b09827ab904c

Sonuc Metini

*grrr* Butun bu is nereden cikti basima? Basim agriyor, su aritmetik sahiden karisik Bu matematigi kim icat etmis acaba? Beni butun bu iskenceye katlanmak zorunda birakan kim? Ah, sen misin? Stajer olarak kayit yaptirmak mi istiyorsun? Guzel, hos geldin! Adim Moldun, Genral Oliver ’in Beyaz Birlik ’inden sorumluyum

Egitim goreceklerin kaydi sona erdi! Temel silahlari almis olman gerekiyor Eveet! Ben sana tedavi ve mana iksirlerini veriyorum Envanterini kontrol etmeyi ogrendin degil mi? I tusunu kullanarak envanter penceresini acabilirsin Hizli tuslar penceresindeki cubuga becerilerini kaydedip kullanabilirsin Ama sadece gercekten ihtiyacin oldugun zaman kullan bunlari! Bir iksir kullandiktan sonra bir daha kullanabilmek icin belli bir zaman gecmesi lazimdir

Alıntı 4Story

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt