Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Eğitim Göreceklerin Kaydı

4Story Eğitim Göreceklerin Kaydı
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
4Story görevleri
4Story eğitim göreceklerin kaydı

Tayin veren: Demirci Levara

Seviye Aralığı: 1

Atama Hedefi

Moldun'a gidip egitime kaydini yaptir Bu Nedenle Lonbaley Lejyon'undan General Oliver'in Beyaz Birligi'ne giris sinavina katilabilirsin

Tanımlama

Demirci Levara:

Herhangi bir cismi alip kullanirsan, ekranin asagisinda apaçık bir insan ve silah göreceksin Fareni oraya dogru hareket ettirirsen larcom kullanim süresini görüp kontrol edebilirsin Eger bu %0 'a düserse gövde artik kullanilamaz Bu takdirde bana gelip onu tamir ettirebilirsin!

Oyuncu İsmi:

Evet

Demirci Levara:

Arkamda duran bu iki adam cisimleri eritmek ve aritmaktan sorumludurlar: Luzz Usta ve Aritma Ustasi Astin Onlar sana yardim edecekler Simdi idaredeki asker Moldun'a git ilk kez egitime kaydini yaptirmalisin Sana bol sans dilerim!

Devir Ödülü

* Tecrübe: 6EP

Can iksiri

Büyü Enerjisi İksiri

Sonuç Metini

*grrr* Bütün bu is nereden çikti basima? Basim agriyor, su aritmetiksel aslında karisik Bu matematigi kim icat etmis acaba? Beni bütün bu iskenceye katlanmak zorunda birakan kim? Ah, sen misin? Stajer olarak kayit yaptirmak mi istiyorsun? Hoş, hos geldin! Adim Moldun, Genral Oliver ’in Beyaz Birlik ’inden sorumluyum

Egitim göreceklerin kaydi sona erdi! Temel silahlari almis olman gerekiyor Eveet! Ben sana tedavi ve mana iksirlerini veriyorum Envanterini teftiş etmeyi ögrendin degil mi? I tusunu kullanarak envanter penceresini açabilirsin Hizli tuslar penceresindeki çubuga becerilerini kaydedip kullanabilirsin Ama yalnızca aslında ihtiyacin oldugun vakit kullan bunlari! Bir iksir kullandiktan sonradan yeniden kullanabilmek için muhakkak bir vakit geçmesi lazimdir

Alıntı 4Story *

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt