iltasyazilim
FD Üye
4Story Zorunlu İkmal
Ödev veren: Eğitim Kampının Yöneticisi Remings
Seviye Aralığı: 5
Tahsis Hedefi
Kiliçli Kurt Adamlari avla, dört cilt parçasi toparla ve Brendel'e götür
Topla 4x Kurtadam derisi
Izah Etme
Eğitim Kampının Yöneticisi Remings:
Ikinci egitim zamani geldi : Asistanim Brendel'e git Yolda kurt adamlari yakala ve derilerini topla Brendel silahlari gelistirir ancak deri eksigi var su anda Buna benzer görevi daha önce de yapmistin, senin açindan güç olmasa gerek Kampa gidip Prull'a mülk için ricada bulunacagina kendin halledersen daha iyi olur sanirim
Oyuncu İsmi:
Hemencecik
Kıvraklık kazandin, Brendel derisini aliyor bende onun için iyi birseyler yapmis oluyorum Bir tasla iki kus vurmus oluyoruz! Eger sorun yasayacagini düsünüyorsan çevrendekileri fare ile seçip, sag fare tusu ile gruba çagirabilirsin Birlikten şiddet dogar
Görev Ödülü
Deneyim: 158EP
119 Altın
Sonuç Metini
Ah, son zamanlarda isminden sikça bahsedilen kisi sensin aramak!
Gel! Çok hoşnut oldum! bana cilt getiren bir misafiri agirlamaktan gerçekte çok hoşnut olurum! Seni simdi fiilen önemli bir egitime alacagim!
4Story *
Ödev veren: Eğitim Kampının Yöneticisi Remings
Seviye Aralığı: 5
Tahsis Hedefi
Kiliçli Kurt Adamlari avla, dört cilt parçasi toparla ve Brendel'e götür
Topla 4x Kurtadam derisi
Izah Etme
Ikinci egitim zamani geldi : Asistanim Brendel'e git Yolda kurt adamlari yakala ve derilerini topla Brendel silahlari gelistirir ancak deri eksigi var su anda Buna benzer görevi daha önce de yapmistin, senin açindan güç olmasa gerek Kampa gidip Prull'a mülk için ricada bulunacagina kendin halledersen daha iyi olur sanirim
Oyuncu İsmi:
Hemencecik
Kıvraklık kazandin, Brendel derisini aliyor bende onun için iyi birseyler yapmis oluyorum Bir tasla iki kus vurmus oluyoruz! Eger sorun yasayacagini düsünüyorsan çevrendekileri fare ile seçip, sag fare tusu ile gruba çagirabilirsin Birlikten şiddet dogar
Görev Ödülü
Deneyim: 158EP
119 Altın
Sonuç Metini
Ah, son zamanlarda isminden sikça bahsedilen kisi sensin aramak!
Gel! Çok hoşnut oldum! bana cilt getiren bir misafiri agirlamaktan gerçekte çok hoşnut olurum! Seni simdi fiilen önemli bir egitime alacagim!
4Story *