Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Giriş Sınavı

4Story Giriş Sınavı
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
4Story Giriş Sınavı

Gorev veren: İnanc Ustası Juria

Seviye Aralığı: 4

Gorev Hedefi

%s, Lonbaley Lejyonu'ndan General Oliver'in giris sinavini basarmalisin! Halletmen gereken ilk gorevleri Bess ve Iblin'den alacaksin Muhurlerini alip Lonbaley Egitim Kampi'na geri don ve patlayici uzmani Gripan'a ver

* Topla 1x Bess Muhuru
* Topla 1x Iblin Muhuru

Tanımlama
İnanc Ustası Juria

Hazir ol, Lonbaley Lejyonu! Giris sinavina basliyoruz! Cesaretinizi toplayin! Heyecanlanmayin Korkmaniza hic gerek yok Oyuncu İsmi, simdi disari cikip Bess ve Iblin ile bulus Onlarin verdigi gorevleri yerine getir ve muhurle Gripan'a git Hadi aslanim!
Oyuncu İsmi:

Evet
İnanc Ustası Juria

Bu diploma Valorian'in her yuksek rutbeli askeri tarafindan duzenlenebilir Eger yeni bir egitim istiyorsan patlayici uzmani Gripan'a git O zaman Oyuncu İsmi, uygun olan egitimi tamamlayabilirsin Sana basarilar dilerim

Gorev Odulu

* Tecrube: 268EP
* 188images4storygirissinavi5b09857fbb574

Sonuc Metni

General Oliver'in gorevini basarili sekilde tamamlayip geri donmesi yeterliNeden acaba acemi secimini ozellikle o yapiyor?Talip olan sayisi zaten az ve onun cok az zamani varVicdanen cok zayif olanlari zaten caydirmak lazimEskiden bu secimleri gormek cok guzeldiBugunlerde bu acemiler cok mu zayiflar nedir?

Oh, bunlar Bess ve Iblin'in muhurleri! Cok guzel, Oyuncu İsmi! Senin hakkinda yanilmamisim! Ancak Daha yeni basladik Simdi Gripan'in egitimini tamamlamalisin! Titremeni buradan hissedebiliyorum!

858,509Konular
982,874Mesajlar
30,656Kullanıcılar
eski1dostSon üye
Üst Alt