Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Gizemli Kişi

4Story Gizemli Kişi
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
4Story Gizemli Kişi

Gorev veren: Eğitmen Iblin

Seviye Aralığı:

Gorev Hedefi

Horuslan ciftliginde dolasan yaban domuz kardesler, Jombo ve Jembo'dan birini oldur Kopekdisini cek ve Lonbaley egitim kampindaki Avareye ver

* Topla 1x Yabani Domuz Kralın Kopek Dişi

Tanımlama
Eğitmen Iblin

Sen bekledigimden de iyi ciktin! O zaman su ondeki kral yaban domuzlarini da yakalayabilirsin! Su ciftligin ortasinda yuruyen iki kardes Jombo ve Jembo'yu goruyor musun? Onlardan bir tanesini avla, kopek disini cek ve Moldun'un arkasinda oturan Avareye ver Biraz zor bir adamdir, ama sana yararli bilgiler verecektir
Oyuncu İsmi:

Evet
Eğitmen Iblin

Aslinda bu kisi egitim kampina saklanmis olan bir ustadir Kilic konusunda olsun buyu konusunda olsun sahip oldugu becerilerin seni cok etkileyecegine eminim Olaganustu hizli birisidir Ama gercekten kim oldugunu hic kimse bilmiyor Cok az konusur ve soguk birisidir Kor kahin Anelros disinda onunla konusan pek kimse yoktur Her neyse bu adam bircok seyi toplamkatadir Eger ona kral yaban domuzunun kopek disini verirsen en azindan onunla konusabilmek icin bir firsat bulmus olursun

Gorev Odulu

* Tecrube: 191EP
* 134images4storygizemlikisi5b09852590789
*cift el kılıcı takın
baltayı tak
cakram tak
değneği tak

Sonuc Metni

Bende yapman gerekenler mi var? Yeni bir savasci dogdu demek Siddet her zaman cozum yolu degildir! Sende bir gun anlayacaksin bunu

Belki de sen uzun zamandir bekledigim kisisin Iyi, sana guvenecegim Eger istersen sana kendi tekniklerimi ogretirim Bana her zaman gelebilirsin Sana ilk once silahlar konusunda bilgi verecegim Tipine gore her silahin verdigi zarar ve saldiri hizi farklidir O yuzden her duruma gore farkli bir silah secip kullanmalisin

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt