Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Gokyuzu Birliğinin Ricası

0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Gorev veren: Gok Ordu Uyesi Schwal

Seviye Aralığı: 6

Gorev Hedefi

Nosrati nobetci kulesi yakinlarindaki Primat Devriyesi'ne ait 8 maymunu oldur ve Schwal'e rapor ver

* Yok Et 8x Primat Devriyesi

Tanımlama
Gok Ordu Uyesi Schwal:

Bu hayvanlar beni gercekten sinir ediyorlar Hey sen! Evet sen! Gorunen o ki sen bu birlige yeni katilanlardansin Senden bir ricam olacak! Gokyuzu birliginin bir uyesi olarak bu maymunlara karsi savasmam pek uygun dusmez Lutfen su ilerde dolasan Primat Devriyesine ait 8 maymunu hallet benim icin
Oyuncu İsmi:

Tamam, sadece buysa hemen yaparim
Gok Ordu Uyesi Schwal:

Cok iyi bir secim! Bu ricami yerine getirmen tecrube degerleri ve bir odul kazanmani saglayacaktir Eger bu gorevi yerine getirirsen sana cok guzel bir hediye verecegim! Kuskun olmasin! Listede bulunmasa da cok ozel bir sey alacaksin! *mirildanir* Nereden ciktilar bu maymunlar yahu? Buraya ilk geldigimde hicbiri burada degildi

Gorev Odulu

* Tecrube: 219EP
* 179 images4storygokyuzubirligininricasi5b0986b021377

Sonuc Metni

Hangi nedenle Denber beni burada gorevlendirdi? Bu ise nereden bulastim, ben! Kahrolsun! Hemen Keter'e donmeliyiz Oyuncu İsmi, geriye geldin! Primat devriyesini ortadan kaldirdin mi?

Oho! Gercekten mi? Bekledigimden de hizli ciktin sen! Guzel! Hosuma gittin sen! Hmm, bunu bilip bilmediginden pek emin degilim ama eger lejyoner olarak belli bir une sahip olursan Arianrod'a girmek icin basvuruda bulunabilirsin Orada isin bittikten sonra da farkli Lejyonlara dagitilirsin Ama senin ayarinda birisi rahatlikla bizim Gokyuzu birligine katilabilir!

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt