Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

4Story Gökyüzü Birliğinin Ricası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Görev veren: Gök Ordu Üyesi Schwal

Seviye Aralığı: 6

Görev Hedefi

Nosrati nöbetçi kulesi yakinlarindaki Primat Devriyesi'ne ait 8 maymunu öldür ve Schwal'e rapor ver

* Yok Et 8x Primat Devriyesi

Tanımlama
Gök Ordu Üyesi Schwal:

Bu hayvanlar beni fiilen asap ediyorlar Hey sen! Evet sen! Görünen o ancak sen bu birlige yeni katilanlardansin Senden bir ricam olacak! Gökyüzü birliginin bir üyesi olarak bu maymunlara karsi savasmam o kadar uygun düsmez Lütfen su ilerde dolasan Primat Devriyesine ait 8 maymunu hallet benim için
Oyuncu İsmi:

Bitmiş, sadece buysa derhal yaparim
Gök Ordu Üyesi Schwal:

bir seçim! Bu ricami yerine getirmen deneyim degerleri ve bir ödül kazanmani saglayacaktir Eger bu görevi yerine getirirsen sana fazla hoş bir armağan verecegim! Kuskun olmasin! Listede bulunmasa da fazla özel bir sey alacaksin! *mirildanir* Nereden çiktilar bu maymunlar yahu? Buraya ilk geldigimde hiçbiri burada degildi

Görev Ödülü

* Deneyim: 219EP
* 179

Sonuç Metni

Hangi nedenle Denber beni burada görevlendirdi? Bu ise nereden bulastim, ben! Kahrolsun! Hemencecik Keter'e dönmeliyiz Oyuncu İsmi, geriye doğru geldin! Primat devriyesini ortadan kaldirdin mi?

Oho! Gerçekte mi? Bekledigimden de hizli çiktin sen! Güzel! Hosuma gittin sen! Hmm, bunu bilip bilmediginden pek belli degilim fakat eger lejyoner olarak muhakkak bir üne sahip olursan Arianrod'a girmek için basvuruda bulunabilirsin Orada isin bittikten daha sonra da farkli Lejyonlara dagitilirsin Fakat senin ayarinda birisi rahatlikla bizim Gökyüzü birligine katilabilir! *

858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt