Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story İkincil Silahların Alınışı

4Story İkincil Silahların Alınışı
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
4Story İkincil Silahların Alınışı gorevi

Gorev veren: Bakım Askeri Bay Bab

Seviye Aralığı: 1

Gorev Hedefi

Tepeden asagi in ve hemen solda bulunan demirciye git Oradaki Demirci Levara'dan sana ek silah ve cephaneyi vermesini iste

Tanımlama
Bakım Askeri Bay Bab:

Uzun zamandan sonra seni gormek cok guzel! Gripan nasil? Ben mi? Tabii ki ben cok mesgulum Cephanede cok eksik var, hatta bazi silahlari tamir etmek zorunda bile kaldik Aslinda eskiden hic yeni asker almiyorduk, ama General Oliver'in istegi ile yeniden buna basladik O yuzden de cephane sayisi epey yetersiz halde bu aralar

Oyuncu İsmi:

Tamam, ek silah ve cephaneyi alacagim ben

Bakım Askeri Bay Bab:

Durum o kadar kotu ki askeri techizat icin bile para istemek zorunda kaliyoruz! Lutfen bunun icin anlayisli ol! Eger ilaca veya oka ihtiyacin olursa bana gelebilirsin Senin icin her zaman hazirda bir miktar bulunduracagim Elf tuccarlarindan da ihtiyacin olan bazi mallari alabilirsin Su tepeden asagi inip Demirci Levis'e git! Bu arada o da diger askeri techizati tamir etmistir sanirim Hadi gorusmek uzere!

Gorev Odulu

* Tecrube: 7EP

images4storyikincilsilahlarinalinisi5b097a5ea3650 images4storyikincilsilahlarinalinisi5b097a5fbcb24 images4storyikincilsilahlarinalinisi5b097a60de7f7

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt