4Story Lejyonerin Geri Donuşu
Gorev veren: Acemi Asker Pitt
Seviye Aralığı: 2
Gorev Hedefi
Pandeon Misyoneri Durandal'a git Soylendigine gore kendisi geri donus becerisini ayarlayabilir senin icin
Tanımlama
Acemi Asker Pitt:
Bu cok onemli o yuzden beni cok iyi dinle! J tusuna basarsan aktuel gorevlerini gorebilirsin! Ahh, bunu daha onceden bilseydim simdi icinde bulundugum duruma dusmezdim! Eger gelecekte ne yapacagini tam olarak bilemezsen J tusuna bas ve ogren!
Oyuncu İsmi:
Yola ciktim bile!
Acemi Asker Pitt:
Ah dogru! Eger uzaklarda bir yerde isen bu cok yararli bir beceridir Orada yukarida bulunan Pandeon Misyoneri Durandal'a git Kendisi cok yardimsever biridir ve seni cok tehlikeli yerlerde bile bulup buraya geri getirebilir
Gorev Odulu
* Tecrube: 8EP
Demir Asker Eleni images4storylejyoneringeridonusu5b098302db705
Doğal Deri Elen images4storylejyoneringeridonusu5b09830408b4c
Antika Sert Deri Elen images4storylejyoneringeridonusu5b09830533ee3
Av Eleni images4storylejyoneringeridonusu5b09830648175
Sonuc Metni
Hos geldin Ben Pandeon Misyoneri Durandal Tanrica Rhea ’ya inaniyor musun? Iberia ’yi o yaratti Ona inan ki, yolculugunda sana rehberlik etsin
Iste, al bunu Bu Tanrica Rhea taraindan kutsanmis elenlerdir Ve seni, Oyuncu İsmi, kesinkes tehlikelere karsi koruyacaktir Ruhunun bir kismini benim yanimda muhafaza at Bu cok basit Benimle bir anlasma yapmalisin O zaman nerede olursan ol seni bulup buraya getirebilirim
Sıradaki Gorev
* Tanricanin Gozyaslari
Gorev veren: Acemi Asker Pitt
Seviye Aralığı: 2
Gorev Hedefi
Pandeon Misyoneri Durandal'a git Soylendigine gore kendisi geri donus becerisini ayarlayabilir senin icin
Tanımlama
Acemi Asker Pitt:
Bu cok onemli o yuzden beni cok iyi dinle! J tusuna basarsan aktuel gorevlerini gorebilirsin! Ahh, bunu daha onceden bilseydim simdi icinde bulundugum duruma dusmezdim! Eger gelecekte ne yapacagini tam olarak bilemezsen J tusuna bas ve ogren!
Oyuncu İsmi:
Yola ciktim bile!
Acemi Asker Pitt:
Ah dogru! Eger uzaklarda bir yerde isen bu cok yararli bir beceridir Orada yukarida bulunan Pandeon Misyoneri Durandal'a git Kendisi cok yardimsever biridir ve seni cok tehlikeli yerlerde bile bulup buraya geri getirebilir
Gorev Odulu
* Tecrube: 8EP
Demir Asker Eleni images4storylejyoneringeridonusu5b098302db705
Doğal Deri Elen images4storylejyoneringeridonusu5b09830408b4c
Antika Sert Deri Elen images4storylejyoneringeridonusu5b09830533ee3
Av Eleni images4storylejyoneringeridonusu5b09830648175
Sonuc Metni
Hos geldin Ben Pandeon Misyoneri Durandal Tanrica Rhea ’ya inaniyor musun? Iberia ’yi o yaratti Ona inan ki, yolculugunda sana rehberlik etsin
Iste, al bunu Bu Tanrica Rhea taraindan kutsanmis elenlerdir Ve seni, Oyuncu İsmi, kesinkes tehlikelere karsi koruyacaktir Ruhunun bir kismini benim yanimda muhafaza at Bu cok basit Benimle bir anlasma yapmalisin O zaman nerede olursan ol seni bulup buraya getirebilirim
Sıradaki Gorev
* Tanricanin Gozyaslari
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.