Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Lejyonerin Geri Donuşu

0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Gorev veren: Acemi Asker Pitt

Seviye Aralığı: 2

Gorev Hedefi

Pandeon Misyoneri Durandal'a git Soylendigine gore kendisi geri donus becerisini ayarlayabilir senin icin

Tanımlama

Acemi Asker Pitt:

Bu cok onemli o yuzden beni cok iyi dinle! J tusuna basarsan aktuel gorevlerini gorebilirsin! Ahh, bunu daha onceden bilseydim simdi icinde bulundugum duruma dusmezdim! Eger gelecekte ne yapacagini tam olarak bilemezsen J tusuna bas ve ogren!

Oyuncu İsmi:

Yola ciktim bile!

Acemi Asker Pitt:

Ah dogru! Eger uzaklarda bir yerde isen bu cok yararli bir beceridir Orada yukarida bulunan Pandeon Misyoneri Durandal'a git Kendisi cok yardimsever biridir ve seni cok tehlikeli yerlerde bile bulup buraya geri getirebilir

Gorev Odulu

* Tecrube: 8EP

Demir Asker Eleni images4storylejyoneringeridonusu5b098302db705

Doğal Deri Elen images4storylejyoneringeridonusu5b09830408b4c

Antika Sert Deri Elen images4storylejyoneringeridonusu5b09830533ee3

Av Eleni images4storylejyoneringeridonusu5b09830648175

Sonuc Metni

Hos geldin Ben Pandeon Misyoneri Durandal Tanrica Rhea ’ya inaniyor musun? Iberia ’yi o yaratti Ona inan ki, yolculugunda sana rehberlik etsin

Iste, al bunu Bu Tanrica Rhea taraindan kutsanmis elenlerdir Ve seni, Oyuncu İsmi, kesinkes tehlikelere karsi koruyacaktir Ruhunun bir kismini benim yanimda muhafaza at Bu cok basit Benimle bir anlasma yapmalisin O zaman nerede olursan ol seni bulup buraya getirebilirim

Sıradaki Gorev

* Tanricanin Gozyaslari

858,506Konular
983,039Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt