Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Lonbaley egitim kampı'na doğru

4Story Lonbaley egitim kampı'na doğru
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Lonbaley Egitim Kampi'na Dogru

Gorev veren: Stratejik Kumandan Noel

Seviye Aralığı: 1525

Gorev Hedefi
Magnaktia bolgesinde kalan gorev gecidine git ve Horus Diyari'na dogru yolculuk yap ve Lonbaley Egitim Kampi'na var Orada Senten ile gorus

Tanımlama
Stratejik Kumandan Noel:
Son gorevini yerine getirdigin esnada ilginc bir seyle karsilasmistin, oyle degil mi? Noel senin yaninda getirmis oldugun ve ona uzattigin kagit parcasini okurken yuz ifadesi degisir * Oyuncu İsmi
'di oyle degil mi? Derhal misyon gorev gecidine git ve Horus Diyari'nda kalan Lonbaley Egitim Kampi'na git Orada Senten ile bulus Orada oyalanan bir kac derionlu ajanin gercek kimligini ortaya cikardik

Oyuncu İsmi:
Derion costu Hic korkmuyorlar mi acaba?

Stratejik Kumandan Noel:
Sen haklisin Horus Diyari'nda Oliver acemi erleri yetistiriyor ve bunlar ileride lejyon olacaklar Ajanlar cok ciddiye alinmali Hadi bakalim, Horus Koyu'ne dogru yola cik ve onlara gununu goster!

Gorev OduluTecrube: 94EP 132
Sonuc Metini
Kapana kisilmis sicanlar gibi hissetmeliler kendilerini *Senten oldukca kendini begenmis gozukuyor*

Geldin bile geriye Bana olanlarin hepsini anlat

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt