Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

4Story Lonbaley egitim kampı'na doğru

4Story Lonbaley egitim kampı'na doğru

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Lonbaley Egitim Kampi'na Dogru

Tahsis veren: Stratejik Kumandan Noel

Düzey Aralığı: 1525

Ödev Hedefi
Magnaktia bölgesinde kalan tayin geçidine git ve Horus Diyari'na dogru seyahat yap ve Lonbaley Egitim Kampi'na var Orada Senten ile görüs

Tanımlama
Stratejik Kumandan Noel:
Son görevini yerine getirdigin esnada acayip bir seyle karsilasmistin, öyle degil mi? Noel senin yaninda getirmis oldugun ve ona uzattigin kagit parçasini okurken yüz ifadesi degisir * Oyuncu İsmi
'di öyle degil mi? Hemencecik görev tahsis geçidine git ve Horus Diyari'nda kalan Lonbaley Egitim Kampi'na git Orada Senten ile bulus Orada oyalanan bir kaç derionlu ajanin reel kimligini ortaya çikardik

Oyuncu İsmi:
Derion costu Hic korkmuyorlar mi acaba?

Stratejik Kumandan Noel:
Sen haklisin Horus Diyari'nda Oliver deneyimsiz erleri yetistiriyor ve bunlar ileride lejyon olacaklar Ajanlar çok ciddiye alinmali Hadi bakalim, Horus Köyü'ne dogru yola çik ve onlara gününü göster!

Tayin ÖdülüTecrübe: 94EP 132
Sonuç Metini
Kapana kisilmis siçanlar gibi hissetmeliler kendilerini *Senten oldukça kendini begenmis gözüküyor*

Geldin bile geriye Bana olanlarin hepsini anlat *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt